Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire àrtalmas a csiszolt...

Mennyire àrtalmas a csiszolt fal porànak beszìvàsa terhesen?

Figyelt kérdés

Lehet hülyèn hangzik,bocsi a kèrdèsèrt😅Pàrom csinàlja a gyerekszobàt,glettelt ès most csiszolja a falat ès ugyebàr bementem hozzà csak megkèrdezni,hogy mit szeretne a boltbòl ès hàt nem igazàn hallotta maszkban,hogy mit mondok neki, ìgy lehùztam a maszkot ès a port belèlegeztem,amit lecsiszolt a falròl.Az a baj nem èrtek hozzà,hogy ez mennyire kàros anyag,főleg ilyenkor terhesen.Ennyitől lehet baj ,vagy ahhoz egèsz nap szìvnom kène,hogy baja legyen a babànak?

Ne vessetek meg a kèrdèsèrt 😂😂

#Glettanyag
2023. aug. 19. 09:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#8.Azt èn is lepontoztam ,mert nem igazàn adtàl hasznos vàlaszt.De lehet àlmomban raktam ki kèrdèseket vagy te halucinàlod be🤷‍♀️Ki tudja?!Nem tudom,hogy aki kirakta azt a sok kèrdèst,amiről beszèlsz ,annak ikrei fognak-e születni,mert nekem azok,de hàtha meglàtod a hasonlòsàgot🤔.De nyìlvàn te màr otthon nagyon unatkozhatsz,ezèrt szerintem mozdulj ki,mert màr kezdesz megkeseredni😉.Legyen szèp napod! 😘
2023. aug. 19. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

A hallucinál amúgy 2 L, a nyilván meg rövid i, ezt az ikreknek kérlek tanítsd majd meg.

Amúgy meg szerinted mitől releváns információ a kérdésed szempontjából az ikerterhesség?😅

2023. aug. 19. 12:10
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

Rajtad kivül még sok a hülye kérdés itt amit pont az agyatlan terhesek tesznek fel.

Sajnos sokaknak a terhességgel az eszük is elmegy!

2023. aug. 19. 12:14
 14/25 anonim ***** válasza:
19%

Kedves utolsó! Azért ez egy elég bunkó beszólás volt.

Ha még nem voltál terhes: terhesen a nők extrém mértékben aggódnak, minden miatt. Ha ez nem így lenne, akkor kihaltunk volna, szóval ez az emberiség szempontjából - amibe te is beletartozol - jó.

Tehát nem az esze megy el terhesen a nőknek, hanem a gyermekük egészsége miatt aggódnak.

Hidd el, anyukád érted is aggódott... és ha neked lesz gyereked, te is fogsz érte aggódni. Nem mindig lehet racionálisan gondolkodni ilyen helyzetben. :(

2023. aug. 19. 12:21
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 14

2 gyerek anyukaja vagyok (3 vetélés után)és abban igazad van hogy nem az esze megy el hanem valószínű nem is volt!

Én is aggódtam sok mindenen ahogy most is de a józan eszem még mindig megvan.

13

2023. aug. 19. 12:27
 16/25 anonim ***** válasza:
25%
Akkor anyukatársként meg még bunkóbb volt a beszólásod. Azt hiszem, belőled az együttérzés szépen kiveszett vagy talán nem is volt. :((((
2023. aug. 19. 12:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Hogy te miken fenn tudsz akadni🤣🤣Hihetetlen😅Te tènyleg unatkozhatsz.Nem èrtem az mièrt baj,ha valaki aggòdik a babàjàèrt.Azèrt ìrtam,hogy ikrek,mert mondtad,hogy biztos èn raktam ki a többi kèrdèst is ès hàtha ő is azt ìrta,hogy ikrei lesznek,legalàbb akkor lehet,hogy megnyugodtàl volna ès mondogathattad volna tovàbb,hogy èn voltam🤷‍♀️ 🙂Èn mondjuk kinèznèm belőled,hogy bemennèl egy olyan szobàba egèsz napra terhesen,ahol festenek,csiszolnak,sőt lehet,hogy te szìvogattad règen feltekert pènzzel a port,azèrt emlegetted az egyik hozzàszòlàsodban🤣lehet te pont olyan anya vagy ,aki pont leszarja a gyereke egèszsègèt,de màs anyuka fèlti a gyermekèt ès nem csinàl ilyet.Az is lehet a nevelèsedben csùszott fèlre valami,azèrt viselkedsz ìgy,ami szomorù lenne 😕 Gondolom te sosem tettèl fel semmilyen hasonlò kèrdèst,amikor először teherbeestèl.Èn nem lennèk a gyerekeid helyèben😖Szegènyek...Ilyen rosszindulatù anyàt màr règ kitagadtam volna 😅Nem mondtàk mèg neked,hogy àrad belőled a kedvessèg?Mondjuk a fèrjedet sem irigylem,ha egyàltalàn mèg van🤣 Na mindegy is.Tènyleg tovàbbi szèp napot neked!😘
2023. aug. 19. 13:27
 18/25 A kérdező kommentje:
12-esnek ment a vàlasz!
2023. aug. 19. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:
#17. Húha, ez már nem csak a hormonok játéka, előtte is gondjaid voltak, igaz?😬
2023. aug. 19. 13:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aki normàlisan vàlaszolt! Aki nem, azt tènyleg csak sajnàlni tudom,hogy ennyire mèlyre süllyedt 🙂Csak az a baj,hogy a gyerekeiken meg fog làtszani ez a viselkedès mòd😕
2023. aug. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!