Mennyire àrtalmas a csiszolt fal porànak beszìvàsa terhesen?
Lehet hülyèn hangzik,bocsi a kèrdèsèrt😅Pàrom csinàlja a gyerekszobàt,glettelt ès most csiszolja a falat ès ugyebàr bementem hozzà csak megkèrdezni,hogy mit szeretne a boltbòl ès hàt nem igazàn hallotta maszkban,hogy mit mondok neki, ìgy lehùztam a maszkot ès a port belèlegeztem,amit lecsiszolt a falròl.Az a baj nem èrtek hozzà,hogy ez mennyire kàros anyag,főleg ilyenkor terhesen.Ennyitől lehet baj ,vagy ahhoz egèsz nap szìvnom kène,hogy baja legyen a babànak?
Ne vessetek meg a kèrdèsèrt 😂😂
Igen, elég hülyén hangzik 😅
Mégis mi bajod lenne?
Én pl egyedül gletteltem/festettem ki unalomból a folyosót míg terhes voltam. Túléltük 😅
2-re: Hát igen, a formaldehid pl. rákkeltő.
A szimpla por azon túl, hogy megterheli a tüdőt, nem tudok róla, hogy ártalmas lenne.
🤣 Jó, hát vegül is a héten még nem volt 'agyalágyult terhes nő belélegezte/megette' kérdésed, de már annyira túltoltad őket, hohy sajnos nem érik el az ingerküszöböt.
Esetleg ha csíkba rendezve, bankkártyával meg egydollárossal szippantotta volna gel a falport...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!