Miért történik ez a barátnőmmel?
néha ha beszív és nézünk valami filmet, azt kezdi képzelni hogy ő is a film része, az egyik szereplő testesíti meg őt, a többi szereplő pedig a barátait/ szeretteit, köztük engem is.
próbálja összekötni a filmet(így kitalációt) a valós világgal.
olyanokat mond a szer hatása alatt, hogy egy szimulációban élünk és hogy képes rájönni az emberek jövőjére (én sem látom az összefüggést)
eddig ez 2-3x történt meg, mindig mondtam neki hogy csak a fű miatt látja így, és hogy inkább hagyja rá a szívást, nincs rá jó hatással.
hétköznaponként egyébként teljesen normális, túlgondoló személyiség jellemzi.
(nincs bekeverve a cigi semmivel)
Nem értem a kérdést.
Kábítószert szívtok. A nevében van: KÁBÍTÓ. Azaz hallucinálhat is tőle, mert ilyen félálomvilágba is kerülhet.
Nyilván ahogy az alkohol/kávé/nyugtató/antidepresszáns is különböző hatásokat/mellékhatásokat fejt ki a különböző emberi szervezetekre, így van ez a kábszival is.
Bedrogozik halucinàl hogy a bàntalmazását elküldik minden barátjának-megszakitja a kapcsolatot a baràtaival szorong nem mer sehova se menni..igen ez a kàbszer hatàsa ..üdv:Béláné :D
Nem vicces amugy ..
Semmi vagy ő hozzá képest.
Adj magadnak 300-350 évet és érteni fogod amiket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!