Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a Ductus venosus...

Mit jelent a Ductus venosus PI érték? Mi a normál értéke a 12.heti genetikai ultrahangon?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 15:59
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én tegnap voltam kombinált teszten. Szintèn ezzel az egy értèkkel volt hiba az ultrahang leleten.

Ductus venosus áramlási görbe normális,pozitív A hullám.

DV: 1,4Pl

Annyit mondott a doki,hogy az átlagnál kicsit gyorsabb az áramlás ezért javasolja a 18-20.héten a magzati szívultrahangot. Azzal nyugtatott, hogy az esetek nagy részében ezt kinövik/normalizálódik az érték ettől függetlenül persze jól beszaratott...😒 A kombinált teszt eredmény egyébként 2órán belül meglett és mindenre alacsony kockázat jött ki így a biológus aki telefonon keresett az eredmény után is csak annyit mondott,hogy nem javasolnak további genetikai vizsgàlatot mivel nagyon alacsony a kockázat csak a magzati szívultrahangoz majd később. Minden esetre most izgulhatok tovább a 18-20. hétig,hogy minden rendben legyen a babával. Remélem mindkettőnknél a tegnapi orvosnak lesz igaza és kinövik!😊

2023. aug. 17. 19:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszi az információt. Huhh, hát akkor meglátjuk mi lesz a következő vizsgálaton.

Remélem nálatok is minden rendben lesz :)

2023. aug. 18. 07:44
 13/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Volt azóta vizsgálat? Van valami fejlemény? 11es vagyok🙂

2023. okt. 1. 18:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!:)

Voltunk a 20hetes genetikain és minden rendben volt a babával, minden értéke jó lett szerencsére. És nálatok?

2023. okt. 24. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan màr 8 hós elmúlt a babám, de neki 1,3 volt ez az értéke 12hetes magzati koràban, senki nem kuldott tovabb sehova. Születésekor pár napig volt egy enyhe szívzöreje(rengeteg újszülöttnek van) és elmúlt neki.
márc. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!