Mit jelent a Ductus venosus PI érték? Mi a normál értéke a 12.heti genetikai ultrahangon?
Kedves Kérdező!
Én tegnap voltam kombinált teszten. Szintèn ezzel az egy értèkkel volt hiba az ultrahang leleten.
Ductus venosus áramlási görbe normális,pozitív A hullám.
DV: 1,4Pl
Annyit mondott a doki,hogy az átlagnál kicsit gyorsabb az áramlás ezért javasolja a 18-20.héten a magzati szívultrahangot. Azzal nyugtatott, hogy az esetek nagy részében ezt kinövik/normalizálódik az érték ettől függetlenül persze jól beszaratott...😒 A kombinált teszt eredmény egyébként 2órán belül meglett és mindenre alacsony kockázat jött ki így a biológus aki telefonon keresett az eredmény után is csak annyit mondott,hogy nem javasolnak további genetikai vizsgàlatot mivel nagyon alacsony a kockázat csak a magzati szívultrahangoz majd később. Minden esetre most izgulhatok tovább a 18-20. hétig,hogy minden rendben legyen a babával. Remélem mindkettőnknél a tegnapi orvosnak lesz igaza és kinövik!😊
Kedves Utolsó!
Köszi az információt. Huhh, hát akkor meglátjuk mi lesz a következő vizsgálaton.
Remélem nálatok is minden rendben lesz :)
Kedves Kérdező!
Volt azóta vizsgálat? Van valami fejlemény? 11es vagyok🙂
Kedves 11-es!:)
Voltunk a 20hetes genetikain és minden rendben volt a babával, minden értéke jó lett szerencsére. És nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!