Normál ultrahangon is meg tudják mondani hogy fütyi lesz vagy punci? Vagy 3-4D ultrahangra kell menni?
Sokan nem voltunk és nem is megyünk 4Dre.
A sima uh is megmondja a 16. hét után, én a 18 hetesen telibe kaptam a popóját és láttuk, hogy puncis, de a 26.on nem úgy fordult..
Sok ismerősömnek mondtákaz utolsó pillanatig, hopgy kisfiú, és mégis lány született.Ez nekem fura, de valszeg a sima uh-nak köszönhető, mert benézte a doki a köldökzsinórt, vagy másra nem is tudok gondolni.
Tudom, hogy költséges, de talán 1szer érdems elmenni 4d-re fantasztikus, hogy mennyire kivehető minden.Nekem a 12. héten megmondták a4d-vel, hogy kis kukis :OD
Függ a gép minőségétől is. Én láttam már olyan sima ultrahang képet, amin SEMMIT nem tudtam kivenni, de olyat is, amin majdnem jobban láttam mindent, mint a 4D-sen.
A 4d egy dologra biztosan jó: Te is látod, nem csak a doki, így ha sikerül meglesni (és nem takarja éppen), akkor már biztos az eredmény, egész biztosan nem szülsz más neműt.
Magamból indulva ki: 13 hetesen 4D-n olyan szépen láttam a kukacot, hogy mondtam is, ha ezek után mégis lányom születik, akkor valaki útközben kicserélte :))
Mindezek után a sima ultrahangon szülésig nem látta az orvosom sem! (Rosszabb minőségű, gondolom, hogy öregebb géppel)
Köszi mindenkinek:)
Csak bíztam benne hogy sima uh-án is látja mert oda pénteken megyek és már nagyon várom.De akkor megyek 4D re is:)
nekem sima ultrahangon, 19hetesen megnondták, hogy fiú.
nem értem milyen gépek azok amiknek olyan rossz a minősége, hogy nem látják?akkor mit néznek rajta ? :S
boldog babavárást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!