Mindenki azt kérdezgeti, hogy terhes vagyok-e, mit tegyek?
Mondjad a munkahelyeden, ha kérdezik, miért fogod a hasad, hogy mensis görcseid vannak. Ha hányni rohansz, arra még 1-2x ráfoghatod hogy vírus, de utána már azért gyanús lehet.
A családnak meg mondjuk azt, hogy szeretnél már babát, rajta vagytok az ügyön. És kész.
Amúgy irigyellek, mert én az 5 hetes ultrahang után már nem tudtam magamban tartani az örömhírt.
ha valamire nem akarok valaszolni, visszakerdezek.
pl:
- terhes vagy?
- miert, ugy nezek ki?
vagy féligazságot mondok, mert hazudni en sem szeretek - nem is tudok.
en egyebkent mar a 9. heten szetkiabaltam, hiaba a 12. het a "vizvalasztó", nem tehettem rola. kulonben mar a nyolcadik hettol olyan rosszul voltam, hogy nehez lett volna nem eszrevenni.
Hát én is 6 hetesen voltam dokinál, és még aznap szóltunk a szülőknek, barátoknak, másnap pedig a kollégáknak. Velünk örültek és tök jó volt.
37 hetes
Erre csak azt tudom mondani,hogy én 5és fél hónaposan mondtam meg a munkahelyemen hogy terhes vagyok.Igaz nekem muszáj volt hallgatnom,mert máskülönben nem hosszabbítottak volna szerződést és akkor ugrott volna a gyed.2 ember tudta,azok kíméltek is,de a többi csak 1-2x szekált azzal pl. hogy igen sápadt vagyok,biztosan babám lesz.Erre én vissza,mert 90/60as vérnyomással igen pirospozsgás lehetek nem?A havi dokihoz járást megoldottam azzal hogy szédülök és a vérnyomásom miatt kivizsgálásokra járok.Bár az is igaz hogy én 1x se hánytam,vagy émelyegtem.A családban akkor halt meg a nagyim,és így vigasztalásképp elmondtuk a jó hírt is.
Tehát föl a fejjel,ha nem akarod ne mondd el,mindenkit le lehet szerelni valahogy .Boldog babavárást,és buék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!