Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menyire art a babának ha...

Menyire art a babának ha idegeskedek?

Figyelt kérdés
sziasztok 15+4.hetes vagyok és meg a férjem szüleivel élünk és hat mondhatni hogy o nem örül ennek a terhességnek mivel a munkahelyemet elveszítettem ez véget és a férjem most egyedül dolgozik lényegébe minden-napomat megkeseríti nem tetszik neki h fiú lesz meg a név-sem amit választótunk neki és meg más gondok-is vannak lényegibe nagyon ideges vagyok és tegnap is nagyon fajt az ölem és felek hogy nehogy isten valami baja legyen a babámnak...szerintetek?
2010. okt. 15. 12:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
bocsánat de én vajdasági vagyok
2010. okt. 18. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a helyedben, ha felidegesítenek, elmennék egy jó nagyot sétálni valamerre, vagy mondjuk a barátnőkhöz beszélgetni, esetleg hallgass fülhallgatóval valami nyugtató zenét.

Amúgy a terhességem nekem is a munkahelyembe került, de én úgy gondolom, a gyermekem sokkal fontosabb az életben.

Ne haragudj, de abból amit írtál, úgy gondolom, hogy a férjed szülei eléggé buták (mert pont az a baj, hogy fiú lesz?) Nem foglalkozz velük!!!

Jó egészséget és remélem minden jóra fordul! :-)

30 hetes km

2010. okt. 18. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A férjed anyja igazán szégyellhetné magát a bunkó viselkedése miatt. Így kell egy állapotos nővel bánni?

Én a helyedben beszélnék a pároddal, elvégre most Te és a baba a legfontosabb, és sürgősen lelépnék onnan.

Gondolj csak bele, ha már így viselkedik, mi lesz ha megszületik a baba!

2010. okt. 18. 11:59
 14/14 A kérdező kommentje:
igen mi is arra a döntésre jutottunk hogy akar hogy is de lakbérbe megyünk csak az a gond hogy most télen nehezen fogunk találni főleg hogy falun élünk és nem szeretnénk más faluba költözni hogy ne kejen meg utat-is fizetni a férjemnek... anyósom meg aszt mondta hogy szombaton külön minden ne használjunk semmit ami az öveké ami szerintem elég hülyeség mivel most 1 konyhán mind ketten külön főzünk és külön kell mosnunk a mosógépben is,de persze nekem nincs más választás...de mar alig varom hogy talajunk valami házat...
2010. okt. 18. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!