1/11 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam hogy tegnap készült a kép és 17 hetes 5 napos terhesség!
2010. okt. 15. 10:32
2/11 anonim válasza:
Nekem nem jött be semmi ilyesmi jóslás. Hánytam sokáig és mégis fiam lett. De ha tippelni kellene: FIÚ!!!
3/11 anonim válasza:
Lány. Nekem is pont ilyen hasam volt (illetve van, csak már nagyobb) :)
4/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen hasam van és kislányunk lesz:)
boldog babavárást
24 hetes
5/11 A kérdező kommentje:
Most már egyre kíváncsibb leszek!!!az a baj ,hogy nincs semmi megérzésem!Előző terhességemnél lányt éreztem és fiú lett:-D!Ezt a terhességet nehezebben viselem 3 hétig rosszul voltam sokat görcsölök ,fiamnál talán egy hétig voltam rosszul és sokat ettem híztam 25 kilót ,szerencsére lement mind a 25!Most meg alig hízok valamit,csak pocakra meg cicire ment 3 kiló! na meg a derekam egy kicsit párnásabb lett,de csak a képen vettem észre.!
2010. okt. 15. 11:06
6/11 anonim válasza:
Sztem is kislány lesz, olyan kis gömbölyű formás a pocid. :))) Szép a pocakod amúgy nagyon, nekem ennyi idősem még semmi nem látszott, pedig vékony vagyok. :(
8/11 anonim válasza:
Kisfiú szerintem is:-)
Boldog babavárást
10/11 anonim válasza:
Szerintem kislány :)
Majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!