Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes menni kombinált...

Érdemes menni kombinált tesztre 12. Héten, ha fiatalok és egészségesek vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25L, 25F

Családban nincs down szindróma az előzményekben.

Felvetette a doki, ha szeretnénk menjünk el genetikai uh-ra meg vérvételre.

Az uh az egyértelmű számomra, hogy megyünk, de a vérvételre terjedne ki a kérdésem, hogy Ti azt is megcsináltattátok?

Nem szeretem az ilyen % becsléseket, mert adhat álpozitív eredményt én azt gondolom.

Egy ismerősöm is majdnem szívbajt kapott mikor magas %-ot adott, aztán ment nifty tesztre, ami irtó drága és ki derült nincs gond, a baba nem lett down szindrómás, minden oké vele.

Így azt érzem ez csak egy plusz stressz. Én úgy tudom az uh-n a nyaki érről is kiderül, hogy esetleg down szindrómás -e a baba.

2023. aug. 3. 19:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Neem, nem szeretnénk beteg babát egyáltalán.

Elmegyünk, csak akkor tényleg érdemesebb egyenesen a nifty-re menni. Annyi, hogy a nifty-re ismerősömék, akik nagy kockázatúak voltak őket csak egy vagy két hónap múlva hívták vissza, várni kellett még mire biztos eredményt kaphattak.

Én nem azt mondtam, hogy nincs rá pénzünk, csak azt, hogy nem örülnék egy fals hamis eredménynek, amin aztán sírhatunk míg 2 hónap múlva fogadnak nifty tesztre.

Beteg gyereket egyébként tényleg nem szeretnénk. Bár nyilván most azt érzem nincs az a pénz, amiért én ne szülném meg, màr most imádom és örülök, de valójában hazudok magamnak, ilyen nincs, nem szeretnék bajt.

2023. aug. 3. 21:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Na többet se írom, hogy 25L.

Számomra ez egy berögzöttség, mert régebben mikor írtam kikérdést és esetleg jeleztem a korom akkor mindig L-el írtam.

De szerintem azért ilyeneken nem kellene fenn akadni, de úgy látom nincs jobb dolgod.

Nyilván nem fogom azt írni később majd, hogy 50L:D

De szerintem 25 évesen még nem gáz. :) Dolgozom már 3 éve, 2 éve házas vagyok és külön élek a szüleimtől a pàrommal.

Nem az dönt, hogy L vagy N, hogy mit írok.

2023. aug. 3. 21:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Meg egyébként sem érdekel, ha lánynak, nőnek, vagy hölgynek neveznek.

Viszont az ilyen le kislányozás, kislánynak gyerek azért kicsit csúnya dolog 😅

2023. aug. 3. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Lányka, te valamit nagyon keversz, a nipt teszteknél nincs 2 hónapos várakozás. Egy sima vérvétel, aminek 7-10 nap múlva megkapod az eredményét.
2023. aug. 3. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igy van, valami info elcsuszott. 5-7 nap alatt megvan az eredmeny altalaban. Idopontot is hamar adnak, ebben biztos vagyok, akarhova is mesz.

Akkor lehet csuszas, ha valamilyen oknal fogva nem volt eleg magzati dns az anya vereben. Ekkor ujra leveszik es ertelemszeruen megint kell varni 5-7 napot.

2023. aug. 3. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Huha, korhazban dolgozom, es ha tudnad, mennyi fiatalnak szuletik beteg gyereke.

Egyaltalan nem korfuggo a dolog. A down syndroma pedig nem oroklodik, igy az indokaid egyike sem helytallo.

En Prena vagy Niftyt csinaltatnek - igy egeszsegugyiskent.

2023. aug. 3. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
22 éves kismami vagyok, decemberben szülök, mi is kombináltat csináltattunk. Szerencsére nagyon szép eredményt kaptunk, de ha valami baj lett volna, mentünk volna tovább
2023. aug. 4. 08:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Megcsináltatjuk.
2023. aug. 5. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!