Bogica0616 kérdése:
A 3 trimeszterben naponta mennyi kalóriát ehetek, hogy max 3 kilót hízzak 13 hét alatt?
Figyelt kérdés
Túl sokat híztam az 1 és a 2 trimeszterben jelenleg 67 kilo vagyok és 158 cm. 54 kg voltam a terhesség elején normál testtömegű.A napi aktivitásom kimerül főzés, mosás, takarítás és pakolásban. Naponta plusz sétálok kb fél órát lassú tempóban. Több nem megy sajnos. A cukor terhelésem jó.2023. aug. 2. 16:44
11/16 A kérdező kommentje:
Úgy hiztam, hogy én nem hánytam. Halat, csirkemellet, zöldségeket eszem. Hetente 1-1 főt kukoricát és szalonnát is néha. Ő a második baba. Az elsővel rosszabb volt a helyzet a végén 80 kg voltam. Ugyan ennyiről indulva. Szóval ott a végén felállni sem tudtam. Ezért nem szeretnék sokat hízni max 3-5 kg. Akkor az erőm megmarad azt hiszem.
2023. aug. 3. 11:14
12/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a hízás egy része víz?
13/16 anonim válasza:
Lehet hogy víz a nagyrésze.Ha a kérdező halat, csirkét meg zöldséget eszik azzal nem leher felszedni 13 kilót pár hónap alatt.Bár én is így híznék 😔
14/16 anonim válasza:
Főtt kukoricát naponta is ehetnél, nehéz vele hízni mert csupa rost. De a heti egy szalonna is bele kéne férjen, gondolom nem tolsz be egy táblával.
Én 2400 kcal körül ettem 70 kg körüli testsúllyal, így kb. heti 1 kg jött fel. De sokat sétáltam. Szóval a te termeteddel 2000 kcal körüli mennyiség is elegendő lehet. Számold, de ha éhes vagy, egyél még. És figyeld meg, hogy mennyi jön fel egy hónap alatt. Persze ha vizesedsz, az ellen nem használ.
15/16 anonim válasza:
Én is nagyon sokat híztam az első terhességem alatt, de annak a nagy része víz volt, akkor jöttem rá, mikor a szülés napján délután majdnem ugyanúgy néztem ki, mint a terhesség előtt (hasam nyilván még volt, de csak fityegett szomorúan, üresen). Próbálj figyelni arra, mit eszel, de engedd el a kilókat, mert most jön a nagy súlygyarapodás és az leginkább a baba lesz és a víz, amit megtart a tested.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megpróbáltam a 2000-2500 kalóriát betartani. Sajnos zöldséggel és gyümölccsel is lehet hízni, ha mellé húst is eszel, na meg reggelizek stb.
2023. aug. 3. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!