Én GDM-es vagyok, étkezés után 30 perc gyors tempójú séta simán jó tartományba viszi a cukrom, ami anélkül határérték felett lenne.
2023. júl. 31. 18:25
4/12 anonim válasza:
Jol elrontottad :)akár cukros is lwhetsz amiről éppen nem.fogsz tudni és beteg lesz a gyereked
2023. júl. 31. 18:43
5/12 anonim válasza:
Hát a kórházi dolgozó ismerősöd baromságot mondott.
2023. júl. 31. 19:03
6/12 anonim válasza:
5# Sajnos így van,eü-s vagyok,viszont ami a legviccesebb az egészben,hogy amikor kismama voltam bizony ahol a cukorterhelést csinálták minden kismamát hazaküldtek például és ott rendszeresen ez van. Nekem szó szerint ezt mondták "menjek andalogni szépen vagy haza sétálni". Csak mint eü-s fogtam magam és leültem kint egy padra az épület előtt,ha már elzavartak,míg mások járkáltak haza és mindenfele sétálgattak.
2023. júl. 31. 19:07
7/12 anonim válasza:
Nálunk elmondják, hogy tilos mozogni, inni is csak ha nagyon muszáj.
2023. júl. 31. 19:08
8/12 anonim válasza:
Ilyet, mint amit a 4. írt, miért kell egy kismamának válaszolni? Mellé gúnyos mosolygós emojival...
Gondolom, ha a Kérdezőnek mondják, hogy maradjon a fenekén, akkor marad és nem megy sehová.
2023. júl. 31. 19:12
9/12 anonim válasza:
Sajnos sok helyen nem mondják el, hogy tilos mozogni. Nagyon is sokat jelent, hiszen a mozgás segít lebontani a cukrot.
Így aztán evidens, hogy jobb eredmény születik, mintha 2 órahosszáig egy helyben ülne a kismama.
Én javaslom, hogy mindenkinek legyen otthon cukormérője. Csupán pár ezer forint, nem egy nagy összeg. Időnként érdemes rámérni, akkor is, ha egyébként jó lett a terhelés eredménye.
Nekem mindkét terhességnél a 3. trimeszterben romlott el a cukrom.
2023. júl. 31. 19:16
10/12 anonim válasza:
6# vagyok. 9-es nem csak az,hogy nem mondják el,hanem kifejezetten kérik hogy menj és sétálj haza például,mint ahogy írtam is. Aki ezzel nincs képbe az szépen el is indul,ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!