Csalhat a cukorterhelés eredménye, ha mozogtam a két óra alatt és vizet ittam?
Nekem kórházi dolgozó ismerős mondta, hogy hazajöhetek gyalog közben és ihatok.
Kb 5 dl-t ittam meg és 24 perc séta volt viszonylag gyors tempóban hazáig meg vissza.
Lehet emiatt fals eredmény?
Vettem cukormérőt és figyelni fogom mindenképp.
Első babám, sajnos nem voltam ezzel tisztában és elhittem, amit mondott az ismerős :/
Nekem terhesen épp határon volt a cukrom, diétáznom kellett, utána nem volt gond, mikor a szakrendelésen nézték. Az akkori terhelésnél csak a kórházból sétáltam ki az első padig, kb. 1 perc (bent maszk kellett volna, és amúgy sem akartam a tömegben üldögélni).
Szülés után vissza kellett mennem ellenőrzésre, akkor rákérdeztem, hogy mit lehet csinálni a két óra alatt, azt mondták, hogy hazamehetek a babához. Az nekem is kb. 20 perc volt oda-vissza, de lassú tempóban. Így az éhomi 4,8 lett, a 120 perces pedig 4,7.
Én úgy voltam vele, hogy ennyi sétától csak nem lenne ennyire alacsony, ha a séta nélkül magas lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!