1/5 anonim válasza:
Én annak idején végig húztam vele. 4 napot húzott a kiírt dátumra a lányom.
3/5 anonim válasza:
Nekem 24 hetesen nyílt ki egy gyulladás miatt. 35 héten pedig teljesen kinyílt,de ez csak azért derült ki,mert más komplikáció miatt kerültem be és akkor látták,úgyhogy nem emiatt jött hamarabb a lányunk. Ez már sose derül ki,hogy kihúztam volna-e vajon úgy is,hogy kinyílt totálba a méhszáj.
4/5 anonim válasza:
2111 volt 17hetesen
39+2re szültem
5/5 anonim válasza:
Ugyanígy jártam. 26hetesen 2000, 27hetesen 2100. Nagyon zavar, de nyílván nem mehetek minden héten, ez is véletlenül derült ki. Az orvos kb semmit nem mondott, csak, hogy emeljem a magnéziumot. Pihenést is magamtól néztem a neten, meg, hogy egyáltalán mit is jelent ez. Első gyereknél még szülésnél is 3000volt így új ez nekem. Elvileg 32.héten megnézik megint. Elég ez? Nem kellene sűrűbben? Neked hogy alakultak a dolgok kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!