Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen 3110 méhszájérték?

32 hetesen 3110 méhszájérték?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most jöttem haza a dokitol, mivel rengeteget kemenyedek, kertem hogy vizsgáljon meg. 3110 az “eredmény” és ezzel el is küldött a klinikára hogy tudoerlelot kapjak.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek tényleg indokolt bemennem? ( 3.baba egyébként, ) nem fogom felülírni az orvos utasítását a gyakorin kapott válaszok miatt, csupán kíváncsiság! Köszönöm előre is.

2021. okt. 27. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár nem ugyanaz volt a helyzet, de nekem első babánál 32 hetesen volt 1000 a méhszájértékem. Én kaptam rá gyógyszert, így tudtam 37ik hétig vinni. Szerintem harmadik babával nem ritka, hogy valaki korábban elkezd nyílni. Nyilván a biztonság kedvéért küldött be a dokid.
2021. okt. 27. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem második babám született 4 hete, vele a 17.héten volt egy barnazasom, kisebb görcsökkel. Akkor a doki megvizsgált, 3110...

Annyit mondott, több magnézium, több pihenés. (Még csak a szextől sem tiltott el).

A magnéziumot betartottam, de pihenni egy 2 éves mellett lehetetlen volt. Apával csak visszább vettünk.

39+2re szültem, semmi gond nem volt a terhesség alatt

2021. okt. 27. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ma voltam a klinikán. Uh-n annyit láttak, hogy kevesebb lett a magzatvíz. Baba rendben van. Belső mehszaj zárt, cervix hossz 35mm.

Kedden kontroll uh a magzatvíz miatt, nem tudom ha akkor is kevés vagy még kevesebb akkor mi lesz!?

2021. okt. 29. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges ezért befeküdni. A méhszáj állapotából nem fogják tudni megjósolni a szülés időpontját. Ilyenkor a keményedés és a josló is teljesen normális.
2021. okt. 30. 06:05
 5/6 anonim ***** válasza:
hogy vagy azota?
2021. okt. 30. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm egész jol :D

Figyelem nem-e szivárog a vizem.. néha olyan, aztán egy csomó ideig semmi.

Egyik gyereknél sem szivárgott vagy folyt, hanem szülésnél repesztettek burkot, így nem tudom pontosan milyen.

Na mindegy is, várom a keddet akkor okosabb leszek :)

2021. okt. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!