32 hetesen 3110 méhszájérték?
Sziasztok. Most jöttem haza a dokitol, mivel rengeteget kemenyedek, kertem hogy vizsgáljon meg. 3110 az “eredmény” és ezzel el is küldött a klinikára hogy tudoerlelot kapjak.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek tényleg indokolt bemennem? ( 3.baba egyébként, ) nem fogom felülírni az orvos utasítását a gyakorin kapott válaszok miatt, csupán kíváncsiság! Köszönöm előre is.
Nekem második babám született 4 hete, vele a 17.héten volt egy barnazasom, kisebb görcsökkel. Akkor a doki megvizsgált, 3110...
Annyit mondott, több magnézium, több pihenés. (Még csak a szextől sem tiltott el).
A magnéziumot betartottam, de pihenni egy 2 éves mellett lehetetlen volt. Apával csak visszább vettünk.
39+2re szültem, semmi gond nem volt a terhesség alatt
Köszönöm a válaszokat.
Ma voltam a klinikán. Uh-n annyit láttak, hogy kevesebb lett a magzatvíz. Baba rendben van. Belső mehszaj zárt, cervix hossz 35mm.
Kedden kontroll uh a magzatvíz miatt, nem tudom ha akkor is kevés vagy még kevesebb akkor mi lesz!?
Köszönöm egész jol :D
Figyelem nem-e szivárog a vizem.. néha olyan, aztán egy csomó ideig semmi.
Egyik gyereknél sem szivárgott vagy folyt, hanem szülésnél repesztettek burkot, így nem tudom pontosan milyen.
Na mindegy is, várom a keddet akkor okosabb leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!