Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen gondot jelent a...

16 hetesen gondot jelent a c2000-es méhszájérték?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál, megvizsgált és c2000-es értéket írt a kiskönyvembe. Nem korai ez még hogy ennyi legyen?? Magnerotot szedek, napi 1 szemet és Elevitet minden másnap.

Annyit mondott az orvos, hogy pihenjek amennyit tudok. De azért sétálni elmehetek nem??

2014. máj. 28. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát kicsit korai .

Szerintem halgass a dokidra.

2014. máj. 28. 09:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem ikrekkel 7 hetesen ennyi volt és nem mondott semiit a doki. 40. héten születtek és akkor is terv. császárral. Első lányommal 18 hetesen volt ennyi és őt is túlvittem. Amikor én utána olvastam azt olvastam alkati kérdés is lehet valamint az ülő munkától is lehet.
2014. máj. 28. 09:44
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Első baba lesz nekünk és félek, nehogy baj legyen. Az a baj, hogy az unokahugomért én megyek az oviba, ami kb 20 perc itthonról...meg persze ha védőnőhöz meg orvoshoz megyek akkor is sétálok. Azt olvastam, hogy akkor kell már jobban pihenni ha mondjuk már 2100 lenne az érték. vagy rosszul tudom?
2014. máj. 28. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a francot paráztatnak,mert ez teljesen normális érték.Nekem kezdetektől ennyi volt,és nem kellett kímélnem magam sem semmi.Rövidebb vagy egy kicsit,de ez valószínüleg alkati dolog.A méhszáj teljesen zárt,tehát nincs mitől tartanod.
2014. máj. 28. 09:50
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató választ :) persze pihenek amennyit tudok, házimunka közben is lepihenek ha úgy érzem hogy elég. még egy kérdésem lenne. mégpedig az, hogy milyen érzés amikor keményedik a pocak?? lehet, hogy buta kérdés, de nem tudom mit kellene érezni ha keményedik. köszönöm előre is.
2014. máj. 28. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Ikres anyuka vagyok mégegyszer :) Első terhességnél 37. hétig dolgoztam igaz irodai munkát, de 28 héttől 2100 volt az értékem és nem paráztatott a doki még akor sem, 33 hetesen néha fájdogált a hasam na akkor már mondta, hogy visszább kellene venni.
2014. máj. 28. 09:54
 7/14 Roberta77 ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is 2000 de egy szót sem említett az orvos erről

Én is utólag láttam a kis könyvben :-)

Én nem parázok miatta ;-)

2014. máj. 28. 11:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Hanyadik hétben jársz??
2014. máj. 28. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi, az elsővel is végig így volt. 41+2 napra indított szüléssel született a fiam. Soha nem mondta a doki hogy baj lenne. Most a második terhességem alatt is így van.
2014. máj. 28. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem baj.

Ez nem rossz érték.

Én annak idején, mikor a fiammal terhes voltam, ennyivel indultam eleve. Pedig első baba volt szintén.

És csak a 36. héten kezdtem el nyílni. És szüléskor pedig úgy masszírozták a méhszájamat, mert nem akart elvékonyodni, illetve nagyon nehezen is tágultam ki teljesen.

Soha senki nem mondta, hogy 2000-es értékkel kímélnem kéne magam.

2014. máj. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!