Clexannal hogy ment nálad a szülés?
Sziasztok!
Terhesség alatt clexannal kell magamat szúrnom.
A doktornő hétfőn azt mondta hogy csütörtökig gondoljam át a tervezett szülést hogy bevállalom e. Mivel ha császár lenne a vége nálam nagyobb lenne a kockázata a szövődményeknek. Altatni kellene stb.
Akik szintén clexannal szúrták magukat nekik is tervezett szülés volt??
Nem, én spontán szültem. Semmilyen komplikáció nem volt.
De ha jól értem, akkor nálad van más is, nem csak a clexane szúrása. Nálam pl fel se merült hogy ne szülhetnék természetesen, altatásos császár meg el se hangzott egyszer sem.
Spontán szültem. Mikor beindult a vajúdás aznap este már nem szúrtam.
Fel sem merült császár.
Nálad van más gond is?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ezen kívül más bajom nincsen.
Végig szúrtam minden este egyet. A doktornő azt mondta hogyha beindul a szülés akkor már ne adjam be. 4 óra alatt éri el a clexane a maximumát (akkor kell venni az ellenőrző vérvételt is hogyha szükséges, ez az Anti Xa), 12 óra alatt kb kiürül. Szóval hacsak nem extra gyors a szülés akkor nem valószínű gond emiatt.
Én végül délután szültem, hüvelyi úton. Semmi nem volt az előző esti clexane miatt.
Én még nem szültem, de múltkor rákérdeztem a nőgyógyásznál, annyit mondott, van rá protokolljuk, ne izguljak ezen, szúrjam nyugodtan, egy császárnál sem fog gondot okozni.
Szülésfelkészítőn volt egy ugyanilyen kérdés másik kismamától, neki elvileg a dokija kifejezetten javasolta a program császárt emiatt - de az ottani orvos, aki válaszolt, azt mondta, hogy ez egy nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!