Kismamák akik a delpesti kórházban szültek hallottam róla van ott fizetős “vip” szoba aki esetleg közületek volt e már valaki ott?
Figyelt kérdés
És ha igen mennyi az annyi kíváncsiságból kerdezem eltunodtem rajta hogy ki bérlek egyet, de természetesen th gondozason rá kerdek majd sztk-ba is csak szeretnek vele tisztában lenni :)2023. jún. 26. 11:25
1/4 anonim válasza:
A szülőszobán, mikor már vajúdsz, szólsz, hogy alapítványi szobát szeretnél. Ha mind tele van, buktad. Ha van hely, oda visznek szülés után, es a végén kapsz csekket. Par eve 20000 volt, nem tudom, változott-e ez azóta.
Tehat előre nem lehet "lefoglalni", hiszen nem is tudod, mikor indul meg a szülés.
2/4 anonim válasza:
40 ezer forintba kerül 3 napra.
Előre foglalni nem lehet. Amikor szültél utána szólhatsz, hogy ha szabad az 1 vagy 2 ágyas vip szoba akkor szeretnéd igénybe venni. Ha épp foglalt akkor marad a többi szoba.
3/4 anonim válasza:
Én SOTE-n szültem, ott 20 ezer lett volna egy napra, de nem volt sajnos szabad szoba, amikor szültem. Így kb 20 perceket aludtam egyhuzamban éjszakánként, úgyhogy ha legközelebb lesz szabad, biztos lecsapok rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh ertem azt hittem mikor beértünk a kórházba lehet azonnal kerni nem tudtam így működik köszönöm szepen :)
2023. jún. 27. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!