7 hetes vagyok. Már a hideg is kiráz az abortusz gondolatától. Mit tennétek a helyemben?
hallod nincsen jogunk itelkezni az biztos!
de egyet nagyon is tudok hogy en akarhanyszior leszek terhes annyiszor fogok szulni! egyetlen egyszer nem lennek kepes abortuszra menni kerlek te se tedd borzaszto az abortusz! hagyad a penzt a gyermeked mindennel fontosabb megszuletik imadni fogod aztan meglatod hogy , a hideg ios kiraz attol hogy ezt a gyonyoru imadnivalo gyermekedet elakartad vetetni SOSE TEDD!! o mar egy elet! o csak azt szeretne hogy vilagra hozd es, szeressetek, o nem tehet semmirol, NE OLD MEG!!!
Hát nagyon rossz lehet most neked..:((
De abba is bele kell gondolni, hogy ha nem szereted igazán ezt a férfit és a babát se szeretnéd, nem tartod magadat érettnek rá stb. akkor nem biztos hogy jó megoldás megtartani.:((
Mikor vki nagyon szeretne babát és minden oké, akkor is gyökeresen megváltozik az életed egy babától és igaz hogy rengeteg örömet ad és mikor már meglesz, nem adnád senkiért, de nagyon nagyon nehéz is. Éjszakázni vele, hallgatni ahogy sír, vígasztalni,egész életére felelősséget vállalni érte stb...szóval azért elég nagy feladat:)
És az se jó megoldás, ha érzi ő legbelül később, meg már magzatként is hogy nem akarod őt.:(
Te döntésed persze, de egész életedre szól az is, ha a baba mellett döntesz.
Kívánok neked minden jót!
Szia, ha ez az alkalmi munkavállalás változik, akkor semmi esélye sincs a gyerek apjának, ugyanis az anyának adjk a gyermeket, mert így találták ki, kivéve, börtönben vagy, hajléktlan vagy, soha nem volt jövedelmed, és esélye sincs a jövőben sem, orvosi igazolás van arról hogy a fejedben nincs rendben minden és ezért alkalmatlan vagy az anyaságra. AZ abortusz nem helyes, ha most együtt vagytok, akkor annak a picinek jó helye van, és ha a szétmegyünk részen görcsölne mindenki, már régen kihaltunk volna. Én három hónap után estem teherbe, együt élünk, és várjuk a picit... És nem jön azzal, hogy ha szétmegyünk elveszi, mert azt valjuk, hogy együtt maradunk... Beszéld meg vele, hogy ezt mégis hogyan gondolja, kérj segítséget a családodtól... És nem kell menned abortuszra, ha van egy ember legalább aki a párodon kívül segít neked...
SOHA NEM BOCSÁJTOD MEG MAGADNAK, tudom, átéltem...
Nagy bunkóság volt berakni ezt a videót!! Nem erre lenne szűkség!! ezt egy tinivel nézetném meg aki sz..rik bele hogy abortuszra kell mennie!!
A kérdezőnek üzenem hogy legyen erős és remélem mihamarabb megtudja hozni a jó döntést! És hidd el,ha megszülöd,a párod nem veheti el csak úgy!! Elég nyomós érvek kellenek ahhoz hogy az apának ítéljék! Viszont nem csak ebből kell kiindulni,mert ha nagyon szeretitek egymást,akkor az is meglehet hogy a kismanó érkezése után mégerősebb lesz az érzelem kettőtök között?! Én is 20 évesen szültem,igaz külön mentünk,de megtaláltam a páromat és most újra babát várok,és felhőtlen minden!
Ha szeretnél,irj privit,felvehetjük a kapcsolatot! Kitartást!
Jaj de jó!!! Nagyon örülök!! Minden rendben lesz hidd el!! Sok sikert Nektek és hosszú boldog életet kívánok nektek!
Az utolsó válaszadó!
:)
Első válaszadó vagyok.
Gratulálok a döntéshez, és minden jót kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!