Születés utáni első napok a babánál hogy zajlanak?
Itt főleg arra gondolok, hogy az első 2-3 napban még a kórházban vagytok. pici a gyomra, tej sem jön még, ahogy olvasom, csak max előtej.
1. Mit eszik ezekben a kórházi napokban? Elég az a pici előtej? Az 100% hogy van?
2. És ha nem tud még szopizni, ami szinten gyakori, akkor mi van ha az sem megy a pici pocijába?
3. Mikor kezdik el a kórházban etetni/mikor látják szükségét, h ne legyen baja? Ilyenkor tapszert adnak neki addig?
4. Azt olvastam, hogy ha közben tapszert/cumisuveget kap a kórházban, az rendesen bezavarhat nála és meg kisebb eséllyel lesz sikeres a szoptatás ( egyrészt a cumisuvegből könnyebben jön a tápanyag, nem küzd úgy, másrészt azt a kevés éhségérzetét is elnyomja ha jól lakik). De ha meg nem eszik megint nem jó… mi a protokoll erre?
Szóval csak az érdekel, a baba etetése szempontjából hogy zajlik a gyakorlatban az első pár nap? Mire érdemes majd figyelni?
Kedden szültem szerdán adtak tapot mert ordított a fiam,és eszeveszett ül szívott de nem jött semmi a mellembol.
Kapott cumit is,és szerencsére nem lett cumizavaros.
Hazajottunk,elindult a tejem,és 10 honapig szoptattam,mellette volt cumija is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!