Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Születés utáni első napok a...

Születés utáni első napok a babánál hogy zajlanak?

Figyelt kérdés

Itt főleg arra gondolok, hogy az első 2-3 napban még a kórházban vagytok. pici a gyomra, tej sem jön még, ahogy olvasom, csak max előtej.

1. Mit eszik ezekben a kórházi napokban? Elég az a pici előtej? Az 100% hogy van?

2. És ha nem tud még szopizni, ami szinten gyakori, akkor mi van ha az sem megy a pici pocijába?

3. Mikor kezdik el a kórházban etetni/mikor látják szükségét, h ne legyen baja? Ilyenkor tapszert adnak neki addig?

4. Azt olvastam, hogy ha közben tapszert/cumisuveget kap a kórházban, az rendesen bezavarhat nála és meg kisebb eséllyel lesz sikeres a szoptatás ( egyrészt a cumisuvegből könnyebben jön a tápanyag, nem küzd úgy, másrészt azt a kevés éhségérzetét is elnyomja ha jól lakik). De ha meg nem eszik megint nem jó… mi a protokoll erre?

Szóval csak az érdekel, a baba etetése szempontjából hogy zajlik a gyakorlatban az első pár nap? Mire érdemes majd figyelni?

2023. júl. 25. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedden szültem szerdán adtak tapot mert ordított a fiam,és eszeveszett ül szívott de nem jött semmi a mellembol.

Kapott cumit is,és szerencsére nem lett cumizavaros.

Hazajottunk,elindult a tejem,és 10 honapig szoptattam,mellette volt cumija is

2023. júl. 25. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem előtejem is olyan kevés volt, hogy szinte folyton sírt, mert éhes volt. A csecsemős nővér azt mondta, van kamilla tea, ha gondolom adjak neki, vagy baba vizet. Az volt nálam, mert korábban hallottam, hogy lehet bevinni, így azt kellett adom neki.
2023. júl. 25. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk csak svéd itatópohárból adtak a csecsemősök hozzátáplálást.
2023. júl. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!