Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggeli rosszullét?

Reggeli rosszullét?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy hajnalban, 5 körül arra kelek fel, hogy szédülök, leizzadok, és a hányinger kerülget? Ezelőtt sose volt ilyen és nagyon hirtelen jött, aztán el is múlt, nem tudom, hogy várandós vagyok e, ez lehet reggeli rosszullét?

2023. júl. 22. 05:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesíts,epp az elobb ebredtem arra,hogy izzadok,es furan kalapal a szivem..kimentem wcre,hanyingerem lett,ami aztan par percen belul elmult.

En tutira nem vagyok terhes.

Ha neked megvan az esely ra akkor csinalj egy tesztet.persze csak ha nem jott meg a menstruaciod.

A rosszulletet a hcg hormon okozza ami akkor van jelen a szervezetedben ha terhes vagy...es ha rosszul vagy akkor mar van hcg hormon,amit a teszt is ki fog mutatni

2023. júl. 22. 05:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség csak a filmekben kezdődik így.
2023. júl. 22. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztosan nem vagyok terhes, nálam ez pl a melegtől is elofordul.
2023. júl. 22. 07:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég kicsi az esélye hogy így kezdődne
2023. júl. 22. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt terhességet jelent akkor a férjem is az 🙈
2023. júl. 22. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor volt ilyen mikor vacsorára valami nehezet ettem vagy minden alkalommal ha evés után közvetlenül elaludtam. Ezért soha nem fekszem le evés után, mert tudom hogy ez lesz.

Amúgy terhességi rosszullét nagyjából az 5-6. héten kezdődik, addigra màr szokták tudni az emberek, hogy elmaradt a vérzés. Az első trimeszter alatt nagyon rosszul voltam, nem csak reggel, hanem egész nap de az alvásomat sose szakította meg rosszullét. Az volt a kedvenc részem a napból, mert addig nem éreztem hogy rosszul vagyok.

A többiek pedig már leírták a lényeget. Csinálj tesztet és megnyugszol de valószínűleg nem vagy terhes.

2023. júl. 22. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes terhes vagyok, de még egyszer sem hánytam, hányingerem az volt egyszer-kétszer, de abszolút nem hajnalban vagy reggel. Egyszer az illatosított kukászacskó beterítésekor fordult meg a gyomrom, egyszer pedig a férjem kávés lehelletétől és kb. ennyi. Minden terhesség más, van, aki tünet nélkül van végig, van, aki terhesség nélkül is képes más okból rosszul lenni. A melegtől vagy a túlkajálástól, nehéz ételektől simán lehet.
2023. júl. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!