Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok normális...

Mióta terhes vagyok normális hogy nem kívánom?

Figyelt kérdés
3.hónapban vagyok és egyáltalán nem kívánom a s*exet.Párom kívánja, de elfogadja hogy én nem de valamilyen szinten biztosan zavarja. Egész terhesség alatt ilyen lesz a libidóm?
2023. júl. 21. 19:01
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg utolsó hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.Csak az a kapcsolat működik ahol van szex állandóan? Jó tudni.. Érdekes megértő a párom 🤷‍♀️ Nem minden kapcsolat egyforma.
2023. aug. 1. 13:16
 32/35 anonim válasza:
0%
#31: Nyugodt vagyok ne aggódj. Bizony nem minden kapcsolat egyforma, de senki nem is mondta hogy minden nap szexeljetek. Azért ahol hónapok óta egymáshoz sem nyúlnak akik elvileg szeretik egymást és ráadásul le is van pontozva az a kismama, aki mást mer állítani, az azért elég sokmindent elmond.
2023. aug. 1. 13:24
 33/35 A kérdező kommentje:
De ki mondta hogy egymáshoz sem nyulunk hónapokig.Úristen mit kell kombinálni🤣 kész vicc
2023. aug. 1. 13:27
 34/35 anonim válasza:
0%
Hát akkor elnézést, csak tudod ha megnézed az eddigi válaszaidat, meg a témát.🤣 De tudod kinek nem inge...
2023. aug. 1. 13:42
 35/35 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem rakja be attól még van más.De nem tudom te mikbe vagy.
2023. aug. 1. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!