Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok normális...

Mióta terhes vagyok normális hogy nem kívánom?

Figyelt kérdés
3.hónapban vagyok és egyáltalán nem kívánom a s*exet.Párom kívánja, de elfogadja hogy én nem de valamilyen szinten biztosan zavarja. Egész terhesség alatt ilyen lesz a libidóm?
2023. júl. 21. 19:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
27%
Én a helyében brére rántanám a munkatársnőmet.
2023. júl. 22. 17:13
 12/35 A kérdező kommentje:
Ki helyében? Ugyan 🙄🤣🤣
2023. júl. 22. 17:15
 13/35 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem várnék hónapokat. El kell felejteni ezt a hűség dolgot ha nem vagytok hajlandóak szexelni. Ja, és nem megsértődni, ha más nő igen. 😉
2023. júl. 22. 17:18
 14/35 A kérdező kommentje:
TE nem várnál hónapokat.Elöre sajnálom a párod, már ha lesz aki elvisel.És sajnos a terhesség hormonváltozással jár és egyéb változásokkal amiről egy terhes nő éppen nem tehet🤷‍♀️ Mindenesetre ő nem szalad rá a munkatársnőjére már ha lenne se. A hűség nem a szexről szól.
2023. júl. 22. 17:37
 15/35 A kérdező kommentje:
Minden nő más és minden nő másképp éli meg a terhességét ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád a fentebb lévő kommenteket. Nem vagyok megsértődve, őszintén teszek arra amit gondolsz.
2023. júl. 22. 17:38
 16/35 anonim ***** válasza:
16%
Ő meg nem tartozik neked azzal, hogy ne szexeljen. Amúgy ha nem akarsz, mit érdekel, hogy ő kivel csinálja? Nonszensz kicsit.
2023. júl. 22. 17:39
 17/35 A kérdező kommentje:
Mert egy pár vagyunk, házasok, közös gyerekünk fog születni és közös házat épitünk meg a mi kapcsolatunk a tiszleletre és az őszinteségre és a bizalomra alapul.Nem pedig arra hogy ha nem szexelek félrelép. De kívánok neked is egy párkapcsolatot, őszintét.
2023. júl. 22. 17:42
 18/35 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg egy normális férfi tisztában van a fizikális és hormonális változásokkal, és értékeli, hogy a nő min megy keresztül a KÖZÖS gyerekükért. Mert ugye két ember kell a gyerekhez, normáliséknál a férfi is ugyanúgy szeretné, nemcsak beleélvezett, hogy kussoljon már el az asszony.

Én az első trimeszterben hulla fáradt voltam, és eszetlenül égett a gyomrom. Amikor kedvem is lett volna szexelni, erőm nem volt. Ha mégis belekezdtünk, kb. belealudtam. A férjemnek esze ágában sem volt még csak megpróbálni sem velem szexelni, látta, hogy úgy kivagyok, mint a tetű, és a munkámat még el tudom végezni, de ott ki is fújt, szóval inkább elvégezte a házimunka rám eső részét, hozott nekem kaját és hagyott pihenni vagy lefeküdt mellém filmet nézni és beszélgetni.

Most meg a második trimeszterben, ha a fejem tetejére állok sincs libidóm. Nagyon nehezen nedvesem. Ma meg mégis megpróbáltam, hogy hátha sikerül, mert amúgy a nulla libidó ellenére hiányzik a szex, de bakker, életemben először borzasztóan kellemetlen volt. Kicseszettül összeszűkültem, dörzsölt, szorított, nem tudtam annyira nedvesedni, mint kellett volna, és még a hasamban is kényelmetlen érzés volt. A férjem többször meg is kérdezte, abbahagyjuk-e, de mondtam, hogy próbáljuk végigvinni, hátha valami segít vagy valamitől jobb lesz. Nem lett az. Mondta utána, hogy nagyon értékeli, hogy megpróbáltuk, de akkor most hanyagoljuk addig, amíg nem érzem, hogy jobb lesz, ne erőltessük. Ő is akkor élvezi, ha én élvezem. Sőt, bármilyen hihetetlen, azt sem szereti, ha kézzel vagy orálisan kielégítem, miközben tudja, hogy csak azért csinálom, hogy neki jó legyen. Néha egyszer-egyszer belefér, de ennyi.

Az elhidegüléshez pedig azért több kell a szex hiányánál. Ha szexelni nem is tudok, beszélgetni mindenféléről igen, összebújni, filmet nézni, programokra járni, egyéb módokon ápolni a kapcsolatot igen, és erre igyekszem is odafigyelni. Vagy én is dgjak félre, amikor ő stresszes és fáradt időszakot él át, és felállítani is alig megy? Vagy ha beteg lesz, balesetet szenved? Vagy az más? Csak a nőnek kell szexbábuként állandóan készenlétben állni, a férfiaknak lehetnek rossz időszakaik?

Amúgy meg kellene a francnak egy olyan kan, akinek nem vagyok több, mint egy kétlábonjáró lyuk, akinek nincsenek érzései, fájdalmai, és akinek kötelessége kielégíteni akkor is, ha bármi nyavalyája van, mert nem bír a pcsével, mert az egyetlen, ami számít neki, hogy beleürítse valamibe. Akkor inkább ellennék szingliként egy vibrátorral egész életemben :). A gyereket is meg lehet oldani külföldi spermabankból, ahol még katológusból válogathatok a jobbnál jobb "alapanyagok" közül. De szerencsére vannak normális férfiak is a világon, akiknek nem a farkuk az egyetlen fontos dolog a világon.

2023. júl. 22. 17:42
 19/35 A kérdező kommentje:
Gondolsz amit akarsz, de igazából azt sem tudom mit keresel ebben a kategóriában..Valamilyen szinten vagy beteg vagy vagy érint a téma..
2023. júl. 22. 17:43
 20/35 A kérdező kommentje:
18as💖
2023. júl. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!