Mióta terhes vagyok normális hogy nem kívánom?
Szerintem meg egy normális férfi tisztában van a fizikális és hormonális változásokkal, és értékeli, hogy a nő min megy keresztül a KÖZÖS gyerekükért. Mert ugye két ember kell a gyerekhez, normáliséknál a férfi is ugyanúgy szeretné, nemcsak beleélvezett, hogy kussoljon már el az asszony.
Én az első trimeszterben hulla fáradt voltam, és eszetlenül égett a gyomrom. Amikor kedvem is lett volna szexelni, erőm nem volt. Ha mégis belekezdtünk, kb. belealudtam. A férjemnek esze ágában sem volt még csak megpróbálni sem velem szexelni, látta, hogy úgy kivagyok, mint a tetű, és a munkámat még el tudom végezni, de ott ki is fújt, szóval inkább elvégezte a házimunka rám eső részét, hozott nekem kaját és hagyott pihenni vagy lefeküdt mellém filmet nézni és beszélgetni.
Most meg a második trimeszterben, ha a fejem tetejére állok sincs libidóm. Nagyon nehezen nedvesem. Ma meg mégis megpróbáltam, hogy hátha sikerül, mert amúgy a nulla libidó ellenére hiányzik a szex, de bakker, életemben először borzasztóan kellemetlen volt. Kicseszettül összeszűkültem, dörzsölt, szorított, nem tudtam annyira nedvesedni, mint kellett volna, és még a hasamban is kényelmetlen érzés volt. A férjem többször meg is kérdezte, abbahagyjuk-e, de mondtam, hogy próbáljuk végigvinni, hátha valami segít vagy valamitől jobb lesz. Nem lett az. Mondta utána, hogy nagyon értékeli, hogy megpróbáltuk, de akkor most hanyagoljuk addig, amíg nem érzem, hogy jobb lesz, ne erőltessük. Ő is akkor élvezi, ha én élvezem. Sőt, bármilyen hihetetlen, azt sem szereti, ha kézzel vagy orálisan kielégítem, miközben tudja, hogy csak azért csinálom, hogy neki jó legyen. Néha egyszer-egyszer belefér, de ennyi.
Az elhidegüléshez pedig azért több kell a szex hiányánál. Ha szexelni nem is tudok, beszélgetni mindenféléről igen, összebújni, filmet nézni, programokra járni, egyéb módokon ápolni a kapcsolatot igen, és erre igyekszem is odafigyelni. Vagy én is dgjak félre, amikor ő stresszes és fáradt időszakot él át, és felállítani is alig megy? Vagy ha beteg lesz, balesetet szenved? Vagy az más? Csak a nőnek kell szexbábuként állandóan készenlétben állni, a férfiaknak lehetnek rossz időszakaik?
Amúgy meg kellene a francnak egy olyan kan, akinek nem vagyok több, mint egy kétlábonjáró lyuk, akinek nincsenek érzései, fájdalmai, és akinek kötelessége kielégíteni akkor is, ha bármi nyavalyája van, mert nem bír a pcsével, mert az egyetlen, ami számít neki, hogy beleürítse valamibe. Akkor inkább ellennék szingliként egy vibrátorral egész életemben :). A gyereket is meg lehet oldani külföldi spermabankból, ahol még katológusból válogathatok a jobbnál jobb "alapanyagok" közül. De szerencsére vannak normális férfiak is a világon, akiknek nem a farkuk az egyetlen fontos dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!