Normális, ha 9 hetesen nincs étvágyam? Se ételt se italt nem kivánom, szinte csak feküdnék.
Normális, nekem se volt étvágyam. El se múlt 12 hetesen, alig ettem kb félidőig de utána se voltam se kívánós, se falánk se semmi.. Nem reagálunk ugyanúgy a hormonokra.
Az erőm viszont visszajött 12 hetes korom után.
Nem merem elkiabálni, mert most vagyok 14 hetes, de most kezd javulni.
Eddig 5 kg-ot fogytam (sokat hánytam), nem jött vissza semmi, pedig már bennem marad az étel.
Igaz keveset eszem, és semmit se kívánok!
Nem tudom, mikor jön vissza az etvágyam, de emiatt alig eszem.
Ezzel én is így vagyok. Éhes vagyok,de nem kívánom az ételt és a folyadéktól lassan rosszul lesszek,mert csak az van bennem. Ha jól lakok akkor meg fáj a gyomrom és teltség érzetem van,derá egy órára már megint ennék. én meghíztam 2 kilót,de ez miatt lement 3, szóval-1kg-nál tartok. Nehezen is jön vissza. Remélem,hogy javul a helyzet nemsokára.
9-edik hétben járok szintén.
Jaj de jó ezeket olvasni, már azt hittem, egyedül én vagyok ilyen selejtes.
Én pont úgy vagyok/voltam, mint az 5-ös.
Bár nekem már jobb így a 14. héten, de pl. tegnap este 5 fele megettem egy virslit, ittam kakaót, utána egy fél csokit.
Hát este 9-kor is annyira tele éreztem magam, mint aki megevett egy fél disznót... Felfújódtam... Sétáltam, utána jobb lett valamivel.
Aztán fél 11 fele megéheztem, akkor megint ettem egy virslit.
Kitartás, lassacskán javul majd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!