Ez igy rendben van?
Figyelt kérdés
12.hét végén járok és egyenlöre nem szedtem fel egy dekát sem, Inkább fogytam mert a 6-10 hét között csak hánytam, szinte nagyon keveset ettem, semmit nem kivántam, mindentől elhánytam magam.52.4ről indultam terhességem elött most vagyok 51.5.hiába eszek 2 hete normálisan.Aki nem szed fel +20kilót annak kicsi babája lesz? Vagy ez nem ettől függ.12 hetes uh-n 5cm a babóm, fejlődik ahogy kell az orvos szerint. A súlyomra nem mondott semmit, beszéltem a rosszullétről és a fogyásról aztmondta nembaj, a baba elveszi ami neki kell.Világ életembe nehéz volt a hízás.Inkább fogytam ha nem tömtem magam.2023. júl. 21. 06:16
11/11 A kérdező kommentje:
Neked is sok egészséget kívánok kedves 10 es.Nagyon féltem hogy nem fog fejlődni a babóm úgy ahogy kell mert voltak napok amikor csak gyümölcsön és sós ropin éltem 🙄 De hálistennek minden rendben volt legutóbb 🤰💖 Kitartást neked is 💖
2023. júl. 21. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!