Ez igy rendben van?
1 kilót fogytál, az semmi. Van aki sokkal többet fogy az első trimeszterben.
A te felszedett súlyodnak semmi köze a baba súlyához (egy bizony pontig amíg nem kóros a soványságod). Én összes 5kg-ot híztam a terhességem alatt, a babám 3700g lett.
Unkotestvérem az ikerterhességekor 12 kilót fogyott az első 16 hétben.
Én a második terhességem alatt összesen 9 kilót híztam, ebből 4,5 kiló volt a gyerek.
Én összesen 7 kg-t híztam, 36+5-re született meg a babám 2760 grammal.
De volt olyan ismerősöm, akinek a 40. héten született a babája 2700 grammal.
Szülés után 2 órával már nem volt hasam, mikor hazaértem 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, mint mielőtt terhes lettem. 1 héttel később vissza kellett mennem, megultrahangoztak, és közölték, hogyha nem tudnák, hogy most szültem, akkor nem mondanák meg, mert annyira összehúzodott már a méhem..😅
165/60al lettem az elsővel terhes. Nem fogytam semmit. 63kg-val mentem szülni. 3540g lett a babám.
165/61el lettem másodjára terhes. Itt fogytam 2kg-t, szintén 63kg-val mentem szülni. 3280g-al szültem
12. hétig én sem híztam egy dekát sem (vékony vagyok), pedig nem is hánytam.
Olyan 14. hét környékén kezdett beindulni, 22 hetesen már +6 kilónál járok.
Az, hogy az elején nem hízol nem jelenti azt, hogy később sem fogsz :)
Szia rajtam valahogy latni hogy erös vagyok pedig 76,6kgval kezdtem a terhesseget. 13+4 vagyok ma, baba egeszseges 7cm-s izeg mozog folyton az UH-n. Most vagyok 72,5 kg csak fogytam a sok hanyastol. Szerintem majd idovel a hizas is beindul. 😊
Sok egeszseget kivanok neked ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!