Placenta tapadása mellső falon ill. méhszájban, változhat ez még?
Figyelt kérdés
Már 26 hetes vagyok.A 12. héttől fekszem,mert vérezgetek.Az orvosom akkor azt mondta,hogy ahogy idősödik a terhesség,úgy fog feljebb menni a placenta ami nem fog tovább gondot okozni.Ekkor még 1-2 hónap pihenést mondott.Legutóbb 3 hete voltam még mindig ott volt megtapadva és ekkor is azt mondta feküdjek türelmesen tovább.Változhat ez még vagy így marad és császározni fognak?Kicsit aggódom ez miatt.2010. okt. 14. 11:38
1/4 anonim válasza:
Talán egy pár centit valóban.
De szerintem igy marad és császár lesz..
2/4 anonim válasza:
Szia!Én is 12 hetes ultrahangon voltam mikor a doki mondta hogy a lepény mellső fali és fedi a méhszájat.Azóta én is pihengetek szerencsére nem okozott eddig semmi problémát.Azt szeretném tőled kérdezni hogy neked is feszülgetett a hasad? Mert nekem sokat szokott és nem tudom hogy van -e esetleg köze a lepény tapadásához?15h km
3/4 anonim válasza:
Nekem is elöl, mélyen tapadt meg, hozzáért a méhszájhoz. Aztán a 32. hétre annyira feljebb húzódott, hogy simán szültem... Nem akarlak felesleges illúzióban ringatni, de a méhed most kezd majd rohamosan nőni, még van rá esély, hogy feljebb húzza a lepényt... Ha meg marad így, a császármetszés sem alábbvaló a sima szülésnél. (persze, tudom, utána rosszabb, de ha nincs más mód, nem lehet mit tenni)
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem is a császár miatt aggódom,hanem az enyhe vérzések miatt.Remélem nem lesz erősebb azzal,hogy nagyobb a teher.
A hasam eddig nem feszülgetett.1-2 hete keménykedek,de ez sem vészes és csak nagyon ritkán fordul elő.
2010. okt. 14. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!