Terhesség 6. hetében jelentkező vérzés? Mire
készüljek?
Nekem vetélés lett a vége. Nem értem amúgy, hogy miért nem kaptál rögtön barnàzàsra progeszteront. Mondjuk tény , hogy én kaptam, mégis elment , szóval nem progi hiány okozta. Nyilván lesz sok válasz , ilyen olyan kimenetellel. Sajnos kétesélyes. Majd kiderül. Kívánom a legjobbakat. Ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor befejezed az olvasgatàst ezzel kapcsolatban. Én is bújtam a gyakorit, hogy kinek hogy volt, pedig nagyon jól tudtam, hogy vagy megmarad, vagy nem. Teljesen felesleges ezeket olvasgatni.
2023. júl. 20. 18:13
2023. júl. 20. 18:13
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Azért gondoltam hogy kiírom a kérdést mert teljenem elmúlt minden panasz. Kíváncsi vagyok mi okozhatta ha orvos nem látott semmit ami kiválthatja a vérzést.
2. vagyok.
Én sem tudtam meg sosem, mi okozta.
A progeszteronhiány nem lett vérből vizsgálva. És 4-5 napi pótlás mellett egyszer elöntött erősebben a vér. Akkor berohantam a kórházi ügyeletre, ott a vizsgáló doki mintha látott volna egy cisztát. Vele együtt összesen 4 doki ultrahangozott az első trimeszterben, egyik sem említett hematómát sem.
A pótlás ellenére hetekig volt még barna folyásom.
De a második trimesztertől problémamentes terhességem volt, egészséges babám született.
Nyilván ilyenkor az ember minden eshetőséggel számol, de teljesen feladni azért semmiképp sem kell.
2023. júl. 20. 18:36
Nekem is volt. Két éves lesz a fiam nemsokára :-) Sosem derült ki, mi volt az oka.
Bármi lehet a vége, szerintem ha olvasgatsz, inkább pozitív sztorikat, ne az aggodalmat, stresszt tápláld magadban. Vagy felejtsd el az egészet és foglalkozz mással.
2023. júl. 20. 22:55
6/10 A kérdező kommentje:
Igyekszek nem rá görcsölni csak így nehéz hogy a vérzés után 1,5 nappal is ma jelentkezett alvadt fekete véres folyás illetve nem csak wc papíron de wc-ben is látni. Nem sok de feltűnő volt. Most 22körül megint megszűnt. Már 3x voltam ügyeleten. Magándokit 8s hívtam jó párszor.. igyekszek nyugton lenni. Köszönöm szépen a gyors válaszokat nektek.
Amíg nagyon erős görcs vagy vérzés nincs, addig teljesen felesleges ügyeletre rohangálni. A progeszteront felírtàk, szeded. Mást nem tudnak tenni. Próbálj meg nem stresszelni. Nem tudsz mit csinálni, se a dokik. Ez ilyen sajnos. Szurkolok.
2023. júl. 21. 12:39
Szia miujsag veled? Remélem jól vagy/vagytok!?
2023. aug. 7. 09:17
9/10 A kérdező kommentje:
Szia igen minden oké volt 1 hematóma a petezsák alatt utólag derült ki. Mind ketten jól vagyunk.
10/10 A kérdező kommentje:
Már 1,5 hete szervült a hematóma pihenni kell jövőhéten megyek kontrollra.
Kapcsolódó kérdések: