Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális 13hetesen, hogy még...

Normális 13hetesen, hogy még szinte nem látszik a terhesség?

Figyelt kérdés
13hetesen és 1napos terhes vagyok és szerintem nem látszik, hogy terhes lennék! Nagyon riktán van olyan - remélem nem beképzelem -, hogy pl. felkelek reggel és a hasamnál alul egy ponton valami kemény mintha kidudorodna, de aztán rá pár perccel meg mintha ott sem lett volna. Nem tudom jobban elmagyarázni. Amúgy még annyit, hogy vékony testalkatú vagyok, 47-48kg 160cm magas.
2008. dec. 31. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Persze, hogy normális, akkor még nagyon pici a baba. Nekem kb a 20. hét környékén kezdett úgy rendesen látszani, előtte akár egy kis hízásnak is betudható lett volna.

Szép babavárást!

27 hetes kismama

2008. dec. 31. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis. Nekem a 16.heten kezdett latszani, de ez csak nekem es a paromnak volt szembetuno, masnak meg akkor sem. 20 hetesen meg mar le sem tagadhattam volna.
2008. dec. 31. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Abszolút normális. Nekem 23-24 hetesen kezdett látszani, legalábbis a "külvilág" számára is már.
2008. dec. 31. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Kicsit megijedtem, hogy nem nő a baba elég gyorsan, mert vékony vagyok és ilyenkor azt mondják hamarabb meglátszik. Ezek szerint mégsem.
2008. dec. 31. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem a párom közölte 16-17 hetesen h látszik, pedig csak a kis úszógumim jött előbbre. Mondta is nem baj a bébi nyomja ki.:) a 20. héttől rohamosan nőni kezdtem, hízni még semmit, de 23 hetesen akkora hasam van mint egy 26 hetesnek. Amolyan fiús hasam van :) boldog babavárást!
2008. dec. 31. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális persze! Nekem még utolsó hetekben is azt mondták, hogy úgy nézek ki mont egy 7 hónapos terhes.
2009. jan. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!