Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel nagyon megijedtem....

Ma reggel nagyon megijedtem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Elveszíthetem a babát? 4 hetes vagyok kb, ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsöl bal oldalt a petefészkemnél, annyira, hogy már a lábam is fájt, kb 20 percig tartott. Mi lehet a baj?
2010. okt. 14. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a jobb petefészkem csinálta ezt, nem feltétlenül jelent bajt. Valószínű, hogy a bal petefészkedből szabadult fel a megtermékenyült petesejt. Engem ez az "érzés" szinte végigkisér egész terhességem alatt. Ezt többször is jeleztem az orvosnak, de azt mondta nem gond, ne aggódjak miatta.

36 km

2010. okt. 14. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs félnivalód, én ugyanígy görcsöltem az első hetekben.
2010. okt. 14. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen,azt hittem ott helyben elvetélek,iszonyatosan rettegtem.Nekem nemcsak görcsölt,de olyan forrónak éreztem a hasam,hogy őrület.Aztán azt a tanácsot kaptam,hogy szedjek magneb6-ot,vagy más magnézium tablettát,és jobb lett.Még most is érzem néha,de sokkal enyhébb,és tudom,mert láttam,hogy a baba jól van.Rokonom amúgy 5 hónapos terhes,és neki a mai napig elég komolya fájdalmai vannak,de kivizsgálták,és ez normális.

Amíg nincs vér,barnázás,vagy amíg feltudsz állni,addig nincs baj,de az orvosodnak majd említsd meg,én is mondtam,jobb ha tudja.Ja és ha érzed ezt,feküdni lefele,és pihenni.rEMÉLEM SEGÍTETTEM.

2010. okt. 14. 09:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 14. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
szedjél magne B6-ot 3*2 naponta egy darabig.
2010. okt. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!