Kinek mennyi idő volt a 12. heti genetijai UH vizsgálat? Egybabás és iker sztori is érdekel.
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 09:26
1/14 anonim válasza:
Czeizel Intézet - 18 perc - 1 baba
2/14 anonim válasza:
Nekem kb. 15 perc volt, de a szonográfus mondta, hogy aznap az én babám volt az egyedüli együttműködő, minden testrészét, csontját, stb., amit kellett, a hülye pózai ellenére viszonylag könnyen meg tudta mérni, pont annyit mocorgott, amennyit kellett. Viszont csomó kismama egész nap kint sétafikált, lépcsőzött, ette a mindenféle cukros bigyót, hogy mozgásra bírják a magzatot. Volt, aki 1,5-2 órát is ott töltött emiatt.
3/14 A kérdező kommentje:
Messziről jövünk Budapestre, ikrekkel, jajj mi lesz itt 😄
2023. júl. 18. 09:56
4/14 anonim válasza:
Magán klinika, maga a vizsgálat 30-40 perc volt, de a dokira várni kellett 1,5 órát, mert szüléshez riasztották
5/14 anonim válasza:
Magán szintén, 45 perc, valami áramlást nagyon nem akart mutatni, a többit 10 perc alatt lemérték. De legalább csináltak róla addig is egy 4D-s fotót. :) Hivatalosan 20 perc lett volna a vizsgálat.
6/14 anonim válasza:
Sztk ikrekkel kb fél óra és szintén sztk egy babával kb 15 perc.
7/14 anonim válasza:
Egy babával 15 perc volt kb.
Az ikrekkel meg 1 óra 😅
Nem volt baj, csak a doki megkérdezte h a rezidense bejöhet e, mert még ikrekkel nem volt dolga.
Én megengedtem. Nagyon szépen elmagyaráztak ott, nekem is mutogatták a nagy képernyőn. Boezasztó unalmas volt 😅
Szegény férjem a váróban meg teljesen kétségbe volt esve h mi a baj h ilyen sokáig bent vok.
9/14 anonim válasza:
Nekem több mint 2,5 óra volt 1 babával (Bp, magán intézet). Nem volt túl együtt működő a gyermek, így 2x is ki kellett mennem kávézni, sétálni, hátha jobban aktivizálja magát, harmadik nekifutásra sikerült minden fontosat megvizsgálni. Az viszont szuper volt, hogy ennyire alaposak voltak. Mindenesetre inkább számolj rá, ne tervezz a vizsgálathoz időben túl közel semmit.
10/14 A kérdező kommentje:
Naaa, ugy nez ki szerencsesek vagyunk mert 20 perc volt a kettő 😊
2023. júl. 18. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!