Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyulladt fog,lehet e ezt az...

Gyulladt fog,lehet e ezt az antibiotikumot innom terhesen?

Figyelt kérdés

Sajnos az este folyamán fog gyulladásom lett,egyik fogorvos és nőgyógyász sem dolgozik hétfőig😭 van egy fajta antibiotikumom itthon,aminek a hasznalati utasítasa mar nincs meg sajnos,de neten egyebkent azt irja hogy orvosi egyeztetéssel használható terhesen is.

Ezek az összetevői :

Panklav 500 mg / 125 mg 500 mg amoxicillin (képében trihidrát), és 125 mg klavulinovoy savat (álcázott káliumsó).

Valaki aki ért hozzá?😭 aludni sem tudok.

20hetes vagyok

2023. júl. 16. 03:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amugy meg azert van itthon antibiotikum mert a kutyáknak ezt írják fel császár után. Lehet itt okoskodni erről,15 éve működik nálunk és ez a legjobb. Nyílván állatorvos írta ki.
2023. júl. 16. 12:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném ,hogy normális embereknek való gyógyszertárban lehet kapni mielőtt valaki azt hinné ,hogy kutyáknak való gyógyszert akartam bevenni 😂
2023. júl. 16. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk én terhesen alapból úgy csinálnám, hogy mindhárom trimeszter elején a nőgyógyászommal megbeszélném, hogy mi az a fej/fog fájdalom esetén, torokfájá, orrdugulás, gyomorégés stb. esetén vény nélkül kapható gyógyszer, amit ha nagyon muszáj bevehetek az adott trimeszterben, pl. ilyen esetben, és abból lenne otthon.
2023. júl. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!