38 hetes terhes vagyok, ma a doki megnezte mennyire vagyok nyitva. Kesobb elkeztem barnazni es rozsaszinezni. Mennyire gyakori ez vizsgalat utan?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 21:00
1/6 anonim válasza:
Ilyen velem is előfordult, ettől függetlenül 40+2-re született a fiam. Szerintem ez nem jelent problémát. Már elmúlt azóta, ugye?
2/6 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen már azt mondta a dokim, hogy lehet fogok kicsit vérezgetni ne rémüljek meg.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt rózsaszínes folyásom egyszer vizsgálat után, még az elején jártam, nagyon megijedtem....gyorsan fel is hívtam a dokit, azt mondta ne aggódjak, valószínű a vizsgálat miatt van, ha nem múlik el akkor el kell menni az ügyeletre, de biztos el fog múlni.
El is múlt, még egyszer volt ilyen vizsgálat után, többször nem.Amúgy így a vége felé még jobban érzékeny ott minden, szóval szerintem normális.Ne aggódj, pihizz sokat:)
38+5hetes pocis:)
4/6 anonim válasza:
a vizsgálat "rátett", de amúgy is kezdődhet ez már ilyenkor.
Másodikommal 10 napig vérezgettem szülés előtt. Tágul a méhszáj. Ha nem több, mint egy adag menstruációs vér, akkor nem gond. A rózsaszín meg aztán teljesen normális.
És az is lehet, hogy hamarosan babázol. :o)
Mindent bele!
Szép szülést!
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Doki elfelejtette mondani, hogy ez normalis. De volt olyan rendes, hogy megnezze megfordult-e az en Kishercegem...mert legutobb a popsijat mutatta a kijarat fele. Az epiduralrol beszelgettunk foleg, mert nagyon ajanljak. Jo volt vegre egy dokit is meghallgatni...ezzel voltunk elfoglalva.
2010. okt. 13. 21:31
6/6 anonim válasza:
A 36. hét után mindegyik méhszáj-vizsgálat után egy-két napig barnáztam. Állítólag teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!