Megijedtem, holnap doki, de addig is vki tud okosat mondani?
Most szeretkeztünk a párommal, nem durván, csak ahogy eddig is a terhesség alatt. Utána vettük észre vérzek. Nem nagyon, de megijedtem... Nem görcsölök, baba is mozgolódik. A vér lehet hogy azért tűnt többnek mert nem védekeztünk. Fekszem, pihenek, holnap délelőtt doki. Egy hajszálér lehet?
24 hetes
Szia! Nyugodj meg,az nem jó ha idegeskedsz,normális is lehet,hogy vérzel,miután megrepedhet a hüvely bemenet,nekem is volt ilyen,de azért nem árt ha mondod a dokinak,és megvizsgál.
Üdv. 33hetes.km
Én biztos nem pihennék otthon,hanem bemennék a dokihoz.
Egyáltalán nem normális ha vérzel.Lehet olyan oka ami nem olyan súlyos,de ezt inkább a doki mondja ki ne itt pár ismeretlen.
Hát az rossz,ha nem tudsz rögtön menni,de remélem nem lesz baj.
Figyeld tovább,nem görcsölsz-e és mozog e a baba továbbra is.
Minden jót.
ha csak rózsaszínes, nem erős vér színű, akkor tuti csak a hüvelyed sérült meg, egy ér vagy valami, biztos nem lesz gond!Pihizz holnapig:)
Nekem a vizsgálat után volt ilyen rózsaszínes folyásom.A védőnőm is mondta, hogy sokkal vérdúsabb ott az érhálózat ilyenkor, simán lehet hogy megpattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!