Nekem nem nő a mellem a terhesség alatt az gond?
Sziasztok.
Tesómmal mindketten 8 hetes terhesek vagyunk:D
Viszont neki 3x -ra nőtt a melle. Én kellemetlenül érzem magamat, mert nekem 1 centit se nőtt.
Mindketten kis mellűek vagyunk.
Engem maga a méretem sose zavart, felőlem maradhat végig ez a pici, csak olyan fura nekem. Persze minden szervezet más.
Örülnék, ha megírnátok nektek ez a mell növekedés hogy alakult.
Kis mellű vagyok. Terhesség alatt nem változott.
Szoptatás során nagyon duzzadt volt, de változotatta a méretet, ha kiülült, látványosabb kisebb lett, reggelente meg feszült.
1,5 évig szoptattam. Alapvetően méretet nem váltottam, de telt volt míg szoptattam. Viszont utána úgy néztem ki mint egy deszkán lévő kiülült zacskós tej. Azt hittem sírok, mert bár pici volt korábban de formás. Akkor még irtó rondán nézett ki.
Aztán valahogy telt múlt az idő, és visszajott a régi formája. Most ismét elégedett vagyok.
Még az elején vagy, szóval lehet nagyobb.
Nekem sem volt nagy de terhesség alatt azért egy számot nőtt,vagy így szoptatás alatt én is inkább teltebbnek mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!