Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem nem nő a mellem a...

Nekem nem nő a mellem a terhesség alatt az gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tesómmal mindketten 8 hetes terhesek vagyunk:D

Viszont neki 3x -ra nőtt a melle. Én kellemetlenül érzem magamat, mert nekem 1 centit se nőtt.

Mindketten kis mellűek vagyunk.

Engem maga a méretem sose zavart, felőlem maradhat végig ez a pici, csak olyan fura nekem. Persze minden szervezet más.

Örülnék, ha megírnátok nektek ez a mell növekedés hogy alakult.

2023. júl. 13. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 hetes vagyok, de nekem sem nőtt meg különösebben. Talán egy nagyon picit teltebb, mint korábban (sosem voltam nagy méretekkel megáldva, átlagosnak mondanám), de szerintem egyáltalán nem feltűnő. Simán tudom használni a korábbi melltartóimat, úgyhogy ez még engem sem ért utol, hogy sokszorosára kezdett volna nőni. Gondolom szoptatáskor, amikor megindul a tej, ez is változik, de egyelőre örülök neki, hogy csak a nadrágvásárlással van gondom. :D
2023. júl. 14. 08:11
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Attol hogy nagyobb lesz nem lesz "csüngő". Van olyan ismerősöm akinek a kis melle lóg mert 2 evig szoptatott és nem viselte el magán a melltartót. Aki hord melltartöt az ilyennel nem szembesül vagy nem olyan szinten.
2023. júl. 14. 10:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Lassan 37 hetes vagyok ikerbabakkal de ugyan úgy kicsik maradtak nekem is tényleg talán ha egy nagyon picit nőtt enyhén épp hogy de igazából nem lettek nagyobbak attól mint voltak genetika talán vagy nem is tudom mindenki más más
2023. júl. 14. 11:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, akkor megnyugodtam, hogy nem abnormális a terhességem:D:)^.^
2023. júl. 14. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kis mellű vagyok. Terhesség alatt nem változott.

Szoptatás során nagyon duzzadt volt, de változotatta a méretet, ha kiülült, látványosabb kisebb lett, reggelente meg feszült.

1,5 évig szoptattam. Alapvetően méretet nem váltottam, de telt volt míg szoptattam. Viszont utána úgy néztem ki mint egy deszkán lévő kiülült zacskós tej. Azt hittem sírok, mert bár pici volt korábban de formás. Akkor még irtó rondán nézett ki.

Aztán valahogy telt múlt az idő, és visszajott a régi formája. Most ismét elégedett vagyok.

2023. júl. 14. 15:11
 16/19 A kérdező kommentje:
:)hú ez megnyugtató, mert nekem picike kerek cicim van :D én így szeretem, de hs picike tejes zacskó lennék az elég rossz lenne
2023. júl. 14. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Még az elején vagy, szóval lehet nagyobb.

Nekem sem volt nagy de terhesség alatt azért egy számot nőtt,vagy így szoptatás alatt én is inkább teltebbnek mondanám.

2023. júl. 16. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
A 7-ik honapban megduplazodhatnak....
2023. júl. 17. 22:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Elkezdett kicsit megnagyobbodni picit, csak ki kellett írnom a kérdést. :D
2023. júl. 18. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!