A plöttyedt-puhàcska mell is kemèny lesz terhessèg alatt?😁Kisfiam sokàig cicizett elèggè megviselte a mellem.
Figyelt kérdés
Most terhes vagyok a kistesòval,6hetes de eddig semmi vàltozàst nem làtok rajta.Anno ilyenkor màr màsabb volt a mellem is,èrzèkeny stb..2022. júl. 4. 11:48
1/6 anonim válasza:
Nekem nem lett keményebb,csak mikor tele volt tejjel,és feszített mint állat.Miután fejtem,vagy szoptattam ugyanolyan plottyedt lett sajnos.5 gyerkőcünk van,mindenki 20 hónapig szopizott,így viseltes a cickóm,de a férjem így is szereti,és ez a lényeg.De a jó melltartó sajna muszáj ha valahogy ki akarok nézni.
2/6 anonim válasza:
Nem. Az enyém ugyanolyan tacskófül maradt. Szülés után w belövelés idején volt feszes, szép aztán azóta ugyanolyan kis plötyik. Engem nem különösebben zavar. 💁
3/6 A kérdező kommentje:
Tacskòfül ez jò🤣Èn üres tejes zsacskònak mondtam.🙈🤣Azèrt bìzom benne hàtha.Engem nèha zavar,de a fèrjem mindig mondja,hogy a fiunkat ilyen sokàig tudtam szoptatni.
2022. júl. 4. 12:03
4/6 A kérdező kommentje:
*a fiunkat nèzzem,hogy ilyen sokàig tudtam szoptatni.
2022. júl. 4. 12:05
5/6 anonim válasza:
Semmit nem változott, nem is fájt/feszült egyik terhességem alatt sem. Mind a 4 gyereket 1-1 évig szoptattam.
6/6 anonim válasza:
Az én férjem azt mondta hogy engem szeret, nem azt, ahogy a testem változik az évek során, így akármikor elkapna egy körre. Nekem ez számít. (Tacakófüles voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!