Honnan tudom, hogy a teljes nyákdugó távozott, vagy csak egy része?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy a nyákdugó kezdett jönni belőlem, picit véreskés zselés-kocsonyás-szerű valami. De én azt hittem, ez sokkal több lesz. Kb. háromszor töröltem meg, volt bőven a papíron, de mostanra már semmi.2010. okt. 13. 17:40
1/2 anonim válasza:
Kiírt napon megvizsgált a doki (amúgy rendesen...), utána azt hittem, h a nyákdugó távozott. De aztán 3 nap múlva, egy másik alapos vizsgálat után egy jó nagy adag nyák távozott. Az háromszori törlésbe sztem nem fért volna bele... De gondolom ez is egyénenként különböző lehet.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyi, hogy a 2. vizsgálat utáni napon megindult a szülés. Az biztos, h neked sincs már messze :) Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!