Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy tűnik ma távozott a...

Úgy tűnik ma távozott a nyákdugó, vagy egy része, de még van 1 db kúpom, elhasználhatom?

Figyelt kérdés

betadine kúpot kaptam, nyúlós, zöldes folyásra.Az az igazság hogy a kúp használata közben is tapasztaltam ezt a folyást, de gondoltam most már elhasználom, kedden úgyis kel mennem nst-re és nőgyógyászhoz.

Ma kora délután nyúlós, rózsaszínes folyásom volt, gondolom ez a nyákdugó.Azt olvasgattam itt, hogy nem kell rögtön rohanni a dokihoz, de akúpot még elhasználhatom?

2010. okt. 2. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már nem tennék fel több kúpot, biztos ami biztos. A legjobb lenne ha felhívnád a dokidat és megkérdeznéd.

2010. okt. 2. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs dokim....de akkor menjek be mégis ügyeletre?
2010. okt. 2. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam az előző kérdésedre is, szerintem menj be, nagyon rá vagy izgulva erre a témára, ne maradj kétségek között éjszakára! Még most nincs olyan későn, éjjel már kellemetlenebb lenne bemenned!! Menj és írj, hogy mi volt!

2010. okt. 2. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Írtam a másik kérdésedre, utolsónak, és itt is azt mondom hogy ne tedd fel a kúpot! Ha rendszeresek a méhösszehúzódások, akkor menj mindenképp! Figyeld az öszehúzódásokat, milyen időnként jönnek, és meddig tart. Akár írhatod is. Kitartás. Mindenképp jelezd mi van veletek!!!
2010. okt. 2. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, elmentem ma a kórházba, a doki mindent rendben talált, azt mondta tágulás miatt lehet a folyás, bár még zárt a méhszáj.

Babuci is rendben van:)

2010. okt. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!