Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vargához milyen lánynév illik...

Vargához milyen lánynév illik ami nem is tucat és szépen cseng?

Figyelt kérdés

Nagy álmom a Léna volt, de most minden második kislány Léna.

Lana

Bella

Eliza

Elíz

Flóra

2023. júl. 10. 11:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Léda, hasonlít a Lénához, de extra ritka.
2023. júl. 11. 12:04
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ami tényleg ritka?

Alma

Amélia

Viviána

Melánia

Otília

Odett

Xénia

Édua

2023. júl. 11. 12:32
 23/33 anonim ***** válasza:

Alin(d)a,Miléna,Juisztina,Linett,Leona,Ninett(a),Orsolya,Olga,Olívia,Viktória, Lívia, Lídia, Erika, Odett, Anett, Melánia, Lorabella,

tieid közül leginkább passzol: Lana,Eliza

másokdik legjobban :Flóra,Elíz

szerintem nem illik hozzá: Bella -amúgy alapból jó lenne, de nemtom, van valami kaja asszem, hogy vargabéles, én arra asszociálnék, megmég, hogy annyira kacibántos, ott az a "gabella" -rész; hogy mintha csak valaki artikulálatlanul gügyögne valamit; hogy "glágláglá", vagy "blábláblá"; meg még picit arra is emlékeztet; hogy egy régi képregényben "bloáf" -ként szemléltették a hányás hangját. De asszociációk nélkül király lenne; de nekem így sajnos nem passzol. De már a Flóra, meg az Elíz nevek is már alíg passzolnak.

Bocsi, ha valami nemhót írtam; remélem, hasznos.

2023. júl. 16. 19:51
 24/33 anonim ***** válasza:
*ha nemjót, bocsi.
2023. júl. 16. 19:52
 25/33 anonim ***** válasza:
*kacifántos.
2023. júl. 16. 19:52
 26/33 anonim ***** válasza:

*amúgy lehetne még pl Miléna,és Miminek becézve. Én amúgy Noémit ismerek Mimi megszólítással. Az is jó lehet. Vagy 2. keresztnevének a Léna. Vagy pl Léda, és akkor pl Varga Tímea Léda; és akkor pl Tia becézéssel. Vagy Leonóra,Leonetta pl. De amúgy én nem engedném el a kedvenc nevet, ha nekemis, meg páromnak is az a kedvenc; és aqlapból azt választanánk.

De még pl Varga Léna Emília is lehet jó, vagy akár fordítva pl. (Nem ismerek ilyet, ez most csak eszembe jutott ez a példa is, többi is, amit írtam.) Amúgy, ez komoly, volt egy ismim , szülei kitalálták neki aq Zita nevet; de valamiért végül mégsem azt kapta; szerintem az pl passzolna a Varga névhez. Meg amúgy van, Annaléna, Magdaléna stb

2023. júl. 16. 19:59
 27/33 anonim ***** válasza:
*ja várj, ez amúgy a női verzió lett volna, ha annak születik, de lett kishuga, aki valamiért végül más nevet kapott; de szal mind1:) Amúgy nem is csak volt; van isy még, csak már nem tartjuk a kapcsolatot; "5000" éve osztálytársak voltunk. :) :)
2023. júl. 16. 20:02
 28/33 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Linda? (:
2023. júl. 17. 18:43
 29/33 hosszúhajú ***** válasza:
és ha egyberakod: varga izabella ( eliza és bella ) ?
2023. aug. 6. 04:12
 30/33 anonim ***** válasza:
Sikerült már választani?
2023. aug. 14. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!