Evelin Abigél jól hangzik névnek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 11:00
1/14 anonim válasza:
Nem annyira. Minek ketto? Csak a gyereket szivatod vele kesobb. Ferjhez megy es majd x ne lesz 4 nevvel. En is igy jartam es utalatos.
2/14 anonim válasza:
Nem, egyik is elég, ezek önmagukban jók, együtt túlspilázott.
3/14 anonim válasza:
Nem. Az Evelin sem tetszik, a másiktól meg a hideg is kiráz.
4/14 anonim válasza:
Szép név mindkettő, de együtt túl sok. Egy hosszú egy rövid jobban össze illene.
5/14 anonim válasza:
Szerintem elég csak az Abigél. Evelinről Győzike jut eszembe.
6/14 anonim válasza:
Külön külön szerintem szépek, de nem illenek egybe. Ha mindenképp szeretnél második nevet akkor javaslok valami rövidet az Evelin mellé vagy Abigél elé (megjegyzem felesleges, önmagában is szép és bőven elég) pl Anna, Róza, Flóra, Lili, Emma, ilyesmi..
7/14 anonim válasza:
Mindkettő szép név külön-külön de együtt túl sok. Ha Evelin az első név, másodiknak valami rövidebbet adnék pl Evelin Anna, Evelin Éva
9/14 anonim válasza:
Nekem is sok együtt. Nem dallamos.
10/14 anonim válasza:
szép név mind kettő jo is,de együtt kimondani fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!