Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vargához milyen lánynév illik...

Vargához milyen lánynév illik ami nem is tucat és szépen cseng?

Figyelt kérdés

Nagy álmom a Léna volt, de most minden második kislány Léna.

Lana

Bella

Eliza

Elíz

Flóra

2023. júl. 10. 11:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
9%

Az a baj, hogy ezek mind tucatnevek, miket felsoroltál. Ha megnézed a Top 100-at mindegyik benne van:

[link]

És valahol ott kezdődik egy a "ritka" ami nincs a 100 leggyakrabban adott név között.

2023. júl. 10. 12:53
 12/33 anonim ***** válasza:
71%
Miléna vagy Magdaléna?
2023. júl. 10. 12:58
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem néztem a top100-at csak a gond annyi, hogy mindenképp olyan név kellene ami nemzetközileg is használható. Rengeteget vagyunk külföldön a párom munkája végett és hamarosan sanszos, hogy végleg kiköltözünk
2023. júl. 10. 13:03
 14/33 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kevésbé számít, hogy Magyarországon mennyire tucat a nektek tetsző név.
2023. júl. 10. 13:06
 15/33 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell nemzetközi név. A magyarokon kívül senkit nemenrdeke ez a huyleseg. Az angol se fog nevet változtatni, ha Németországba költözik és a francia se, ha Olaszországba költözik.
2023. júl. 10. 13:17
 16/33 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is nagy kedvencem volt a Léna, sokáig ezt szerettem volna, és végül ugyanezen okokból tettem le róla mint te. Sok név tetszett, köztük volt a Lea (közben megismertem egy ilyen nevű lányt), lemondtam erről is. Tetszett még a Linett is, de a jelentése az, hogy paraszt legény. 😶 Így ezt is elvetettem. A Léda is nagyon szép szerintem, de a férjemnek nem tetszett. Aztán hosszas keresgélés után megtaláltam a a Mila nevet a férjem is rá bólintott, így a hamarosan érkező kislányunkat így fogják hívni. 🥰
2023. júl. 10. 13:26
 17/33 anonim ***** válasza:
45%
Kincső, Szépen cseng és nem tucat.
2023. júl. 10. 14:31
 18/33 anonim ***** válasza:

Nemzetköziesebb: Ramóna, Regina, Vivien, Viktória, Helga, Emma, Emília, Bianka, Lilla, Leila, Annabella, Izabella.

Mi számít tucatnak, szerintem a top100 azért még nem tucat, a top 10-25 ami nagyon gyakori. A Viktória, Vivien 20 éve voltak top10esek ma már nem ennyire gyakori. A két szótagos nevek ma divatosak, pl. Lilla, Emma, Flóra, Bella is ezért top20 körül vannak. De ez Magyarország, nem biztos hogy külföldön is ugyanezek lesznek majd az oviban mire ott tartatok. Ezért én simán adnám a Lénát ha az volt az álmod, vagy két név is simán belefér. (Léna Eliza, Emma Léna ...)

2023. júl. 10. 15:04
 19/33 anonim ***** válasza:
30%
Hát amiket felsoroltál kb mind tucat, az Elizen kívül, az csak szimplán csúnya.
2023. júl. 10. 16:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban hangzana egy háromszótagú névvel, például Regina szerintem nagyon szép.
2023. júl. 10. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!