Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi szinten fáj a fejem a...

Napi szinten fáj a fejem a munkahelyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

lehet, hogy vicces a kérdés elsőre, de tényleg a munkahelyen fájdul meg. a gép előtt kell ülnöm, nagyon meleg van, kevés szellőzés. talán ezek az okok.

a babának lesz ettől baja? hogy tudnám elkerülni, hogy megfájduljon? (terhesség előtt is előfordult néha-néha, de sokkal ritkábban)

még nem szeretnék táppénzre menni, ha nem muszáj. viszont nehezen bírom

kihagytam: gyakorlatilag kevés a munka. itt ülök egyébként is a gép előtt (sokszor teljesen egyedül). ezért eléggé rákattantam a netre, ezen belül a gyakorira :), de valamivel el kéne vonni a figyelmem, mert ez így nem túl jó állapot.

van ötletetek? tanácsotok?

2010. okt. 13. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
próbálj meg többet szellőztetni, vagy nem lehet? Mindig fáj a gép előtt a fejed? mert utalhat arra is hogy rossz a szemed, és szemüveg kéne.
2010. okt. 13. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős terhes vagy, de nekem pl. az első három hónapban szinte MINDEN NAP fájt a fejem. Sajnos néha muszáj volt gyógyszert is bevennem. De most már 17.hetemben vagyok, mostanában már sokkal jobb. Az is lehet, hogy a hormonok stb. miatt fáj a fejed.
2010. okt. 13. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:

leginkább a gép előtt. a szemem jó, nem rég nézettem. lehet, hogy azért bírom olyan rosszul mert régi típusú monitor, eléggé vakít. már besötétítettem, de így se jobb sokkal.

esetleg valami jó könyvet tudtok ajánlani? tulajdonképpen azt magam elé vehetem, nem lenne belőle semmi. csak az a baj, hogy itt a gép és nem bírom ki, hogy ne nézzem meg pl. itt az új kérdéseket. aztán meg itt ragadok.

kicsit függő vagyok, ugyanakkor otthon eszembe se jut netezni. hétvégén se szoktam

2010. okt. 13. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
épp ma töltöttem én is a 17. hetet. korábban nekem is rosszabb volt, akkor otthon is és mindentől függetlenül fájt sokszor.
2010. okt. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!