Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmenjek az ügyeletre ezzel a...

Elmenjek az ügyeletre ezzel a problémával?

Figyelt kérdés

5 hetes vagyok. Petefészek fájdalmam van már 5 napja annyira, hogy sokszor le kell feküdnöm. 3 napja pici élénkpiros vér volt, utána nagyon pici, halvány barnázás a mai napig.

Kinevetnének ha elmennék az ügyeletre, vagy ez normális? Jövő héten mennék az első vizsgálatra a nőgyógyászhoz.

2023. júl. 6. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
5 hetesen valószínűleg semmit nem csinálnak. Simán lehet, hogy ez egy kémiai terhesség. Tesztet mikor csinálták?
2023. júl. 6. 08:47
 2/12 A kérdező kommentje:
4 napja csináltam 3db tesztet.
2023. júl. 6. 08:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha kémiai terhesség lett volna akkor megjött volna azóta rendesen szerintem.
2023. júl. 6. 08:51
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ha akkora fájdalmaim lennének, hogy sokszor le kellene feküdnöm, akkor én azért elnéznék orvoshoz, pedig nem vagyok az az orvoshoz járkáló fajta. Különösen, ha egyoldali, de erről nem írtál.

Én mondjuk vérzéssel mentem ennyi idősen, de nem volt még terhességmegállapításom, emiatt nagyon komolyan vettek, nehogy méhen kívüli terhesség legyen.

2023. júl. 6. 09:17
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Én elmentem vérzéssel 5 hetesen, és meg tudták állapítani, hogy nem méhen kívüli a terhesség, volt petezsák.

Szerintem, menj el

2023. júl. 6. 10:24
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is megjön rendesen ha kémia.Ha csak pici vérzés én elmennék orvoshoz,kinevetni biztos nem fognak.

5 hetesen már látni ha méhen kívül van. Nekem akkor már rá néztek Uh-n.

2023. júl. 6. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

5 hetesen már látszik a legtöbb esetben, hogy méhen belül van-e. Ha nagyon erős egyoldali fájdalmaid vannak, menj be, nem fognak kinevetni, egy esetleges méhenkívülit jobb minél előbb felismerni. De hozzáteszem, hogy lehet minden rendben van!

A legjobbakat kívánom neked!

2023. júl. 6. 12:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2023. júl. 6. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a sok lepontozás? Őszintén, kik pontoznak le? :D

Nyilván, a sok agyatlannak ez a szórakozása és még csak tapasztalata sincs a dolgokról. Egy méhenkívülit minél előbb felismernek, annál jobb és annál kisebb kár keletkezik. Nyugodtan le lehet pontozni, attól ez még így van.

Keressetek más hobbyt.

7-es

2023. júl. 6. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Elmentél dokihoz?
2023. júl. 7. 06:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!