Derékfájás ilyen korán?
Sziasztok!
8 hetes várandós vagyok és pár napja elkezdett fájni a derekam, mintha el aludtam volna, de nem igazán akar elmúlni.
Kicsit tartok attól, hogy valami bajt jelezhet.
Előző héten voltam orvosnál és mindent rendben talált, volt szívhang is.
Valaki járt már hasonló helyzetben, hogy ennyire korai terhességnél már fájt a dereka?
Volt egy vetélésem és emiatt talán jobban aggódom a kelleténél.
Kedves 11-es:
Sajnos okkal stresszelek rá, megvan a miértje.
Tisztában vagyok vele, hogy hosszú ez a 9 hónap es nehéz is.
Köszönöm a hasznos választ!
Kérdező, persze, tisztában vagyok vele, hogy mindenki máshogy éli meg és a mostani tünetmentességnek nem feltétlenül van köze a múlthoz, de nagyon nehéz kikapcsolni az állandó kattogó agyam. :)
Nekem is több barátnőm mesélte, hogy semmi tünete nem volt, igyekszem bízni!
Hú, injekciót is kell használnod! Biztos elájulnék a látványtól minden reggel. :D
Én 14 gyógyszert/vitamint/kiegészítőt szedek egy nap: Utrogestan, Merckformin, Letrox, Inofolic, terhesvitamin és egyéb kiegészítő vitaminok. De nem bánom, reméljük, segítenek nekünk!
További szép napot kívánok és múljon el a derékfájásod!
3-as
Nekem is volt derékfájás, kiegészülve egyéb hasi görcsökkel, nyilaló fájdalmakkal végbél és hüvely irányába.
Tegnap elmentem dokihoz, mert én is aggódtam (9+3). Kiderült, hogy joggal. 8+5 hetesen elhalt a babám.
De ha neked nincsenek ilyen egyéb görcseid, akkor nem hiszem, hogy önmagában ez a derékfájás rosszat jelentene.
Szia, valószínű ahogy készül a test a terhességre/szülésre nyúlnak a dolgok és az fáj /tapasztalat/ nekem 14 hetesen volt az, hogy egy hétig sírva mentem WC-re úgy fájt a derekam, nem bírtam az ágyban a fejemet sem megemelni(azt hittem meghalok) én is féltem a vetéléstől ( első baba+ volt nekem is egy nagyon korai vetélésem..) igy bementem kórházba ügyeletre (elküldött a védőnő) ahol kb kinevettek hogy mit akarok én ott.. meg se vizsgált normálisan csak megnyomkodta a hátam.
Kentem lobalzsammal, magnéziumot szedtem és egyszer csak annyiba maradt 🤷🏻♀️ kb egy hétig tartott. De nyilván nézesd meg magad dokival, mert attól hogy nekem nem volt baj neked lehet (ne így legyen) illetve ha hosszabb ideig fennáll a fájdalom van már kismamáknak is gyógy tapasz amit hozzá értő ember tesz fel(2-4hétig van fent aztán lehet cseréltetni vagy ha elmúlik akkor abba hagyni) én is akartam de nekem közben elmúlt és nem is jött vissza.
Kedves 3-as:
Minden rendben lesz! 😊
Jó sok mindent kell szedned Neked is, ettől a sok vitamintól szinte jól lakunk.:)
Én az eddigi 30 évem alatt nem szedtem szerintem ennyi dolgot, de megéri.
A vérhígítót nem én adom be magamnak, hanem a párom, még nem voltam annyira bátor, hogy beadjam.😀
3-as:
El is felejtettem mondani, hogy mára teljesen elmúlt a fájdalom.
Mindent jót!😊
14-es:
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat.
Nagyon sajnálom, ami veled történt!
Sok erőt kívánok!😞
15-ös:
Köszönöm szépen, hogy írtál!
Mára teljesen elmúlt a fájdalom, ülő munkát végzek és azt vettem észre, hogy a sok ülés után válik érzékenyebbé.
Sajnálom az előzményeket és azt is, hogy ennyire félvállról veszik a kórházakban ezeket a problémákat.
Minden jót Neked!
Szia Kérdező!
Tegnap annyira fájt megint nekem is, hogy azt hittem, kiugrik a szemem, de mára sokkal jobb! Én is ülőmunkát végzek, tuti köze van hozzá. Örülök, hogy jobban vagy, szép napot! :)
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!