Ballonos indításról vèlemèny?
Mennyi idő után született meg a baba?
Ha apás szülèst tervezünk akkor mikortól lehet bent a párom? Nem nagyon kaptam felvilágosítást róla azt mondták aznap mindent elmondanak amikor befekszem. De èn most nagyon ráparáztam.
Nekem így indították. Délután felvettek az osztályra, este 10 körül kaptam ballont. Kellemetlen, kényelmetlen, de fájdalmasnak nem mondanám. Éjszaka erősen görcsölgettem, így nem igazán tudtam aludni, sokat sétáltam, lépcsőztem, hátha rendszereződnek a fájások, de semmi. Hivatalosan másnap reggel kellett volna mennem a szülőszobára, ha addig nem indul be magától, de teltház lett a szülőszobán, így csak délután jutottam le. Burkot repesztettek, arra sem történt semmi, így bekötötték az oxit és hajnali 2-kor született meg a kislányunk.
Szerencsésebbeknél már éjszaka beindítja a szülést. Mi aznap négyen kaptunk ballont, mire én szülőszobára jutottam, ketten már megszültek.
Ja és igen. Apuka akkor indult el otthonról, amikor lementem a szülőszobára. A burokrepesztésnél már ott volt.
Egyébként ha ténylegesen rámondják az áment, hogy beindult a szülés, akkor mehet be apuka a szülőszobába már. Addig anyuka az osztályon van, oda nálunk nem mehet.
Nem valószínű. :)
Arra figyelj, hogy ne várj feltétlenül a megerősítésre. Amikor lementem a szülőszobára, megkérdeztem, hogy mikor jöhet a férjem. Azt mondták majd szólnak. Ha erre várok, még mindig nem lenne ott. :D Én akkor írtam neki, hogy induljon. Inkább a folyosón várjon egy kicsit, ha kell, minthogy ne érjen be. De végül rögtön beengedték, amint odaért.
Egyszer már voltam bent a szülőszobán ott rendesek voltak akkor, mert csak kivizsgálni fogtak ott. Akkor amíg 2 órát monitoroztak jött a nővèrke hogy a párom itt van e, mert akkor szólnak neki hogy jöjjön be hozzám, ne legyek egyedül.
Azèrt bizom benne hogy beindul magától mèg ma, habár tünetet nem mutat hogy jönni szeretne a babóca🥺🥺
Nekem jósló is csak ritkán van.
Első babánál is kellett az oxi, a vège így is sürgősségi császár lett. Igaz ő hamarabb született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!