Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ilyen tempóban a...

Normális ilyen tempóban a növekedés?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 12. hétben, 2 napjs megint erősen húzódik a hasam és az ágyékom, utoljára ilyen 3 hete volt csak. Normális az, ha csak ilyen időközönként kezd el növekedni a pocakom, nem pedig folyamatosan kicsit? Múltkor is olyan 4 napig volt kellemetlen, utána mintha elvágták volna. Sétálni így most kicsit diszkomfort érzéssel jár, nincs fájdalmam, csak idegesítő hogy érzek egy erős ellenállást az ágyékomtól a köldököm magasságáig.
2023. júl. 4. 19:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Illetve tudok ezen a feszülésen enyhíteni, ha kicsit elkezdek oldalsó hasizomra erősíteni?

Sajnos szerintem ilyen típus vagyok, mert kamaszkoromban is hirtelen nőttem nagyot, amit utólag az ízületeim meg is sínylettek. Félek, hogy a hasamnál is lesz emiatt valami probléma. :(

2023. júl. 4. 19:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez az első terhességem egyébként, de már most brutálisan látszódik a hasam... Mondjuk teljesen leszálkásodva kezdtem a terhességet. Kilóban ugyanannyi vagyok mint a kezdő súlyom.
2023. júl. 4. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Túlgondolod.
2023. júl. 4. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is ilyen érzésem van. Néha pár napig úgy érzem, hogy nem férek el a saját testemben, aztán megint jó. 30 hetes terhes vagyok, normális a baba súlya, velem is minden rendben.
2023. júl. 4. 20:01
 5/12 A kérdező kommentje:

3

Lehet, de ettől még kellemetlen, és a kamaszkori növekedésem sem volt egészséges ütemű. Szedek vitamint meg mmagnéziumot de nem sokat segít.

2023. júl. 4. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden várandósság egyedi, és teljesen normálisnak tűnik, amit írsz. Az érzetek folyamatosan váltják majd egymást, nem baj, ha valami egy ideig elmarad majd újból előjön, nem egyenletes a növekedés. Én pl. ezt a húzódó érzést kb. csak a 10. hétig éreztem, utána már más volt jellemző. A pocakom pedig minimálisan látszódott csak a 17-18. hétig, majd kb 3 nap leforgása alatt nőtt meg hirtelen, minden nap egy jó nagyot, még a férjem is meglepődött, hogy ez mikor történt. :)
2023. júl. 4. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hasad azert latszodik annyire,mert fel vagy puffadva
2023. júl. 4. 20:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Első hetekben puffadtam, de most már egyáltalán nem, és csak köldökömtől lefele kezdtem kicsúcsosodni, felül ugyanúgy látszódnak a kockáim.
2023. júl. 4. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Most komolyan úgy gondolod felnőtt fejjel, hogy csak akkor nő a hasad, amikor érzed?!
2023. júl. 4. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem neha ugy fajt minden csontom a hasam korul h utaltam setalni.
2023. júl. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!