Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már legalább 2-napja probálkoz...

Már legalább 2-napja probálkozom a csokival, colával, kávéval, jeges italokkal de semmi miért?

Figyelt kérdés
Azt mondták a lányok,hogy igy fel lehet ébrezteni a babát.én csak probálkozom de semmi!most vagyok 16-hetes és tudom,hogy milyen fura de nekem már mozgott a babám.Nagyon agodom mi lehet a baj?????????Sajnos nekem nagyon késön derült ki,hogy terhes vagyok.mindig megjött időben a menszim ahogy telt múlt az idő nagyon rosszul lettem egyszer a munka helyen elmentem kivizsgálásra ott állapitották meg,hogy három és fél hónapos vagyok.én közben dolgoztam és cigiztem is tehát éltem az életem mert nem tudtam semmit.azota szedem az elevitet és már nem dohányzom.csak én ezért félek nagyon bármilyen vizsgálat van nehogy rossz hirt mondjanak.most voltam a 16-heti vizsgálaton is késöbb lesz eredmény de én nagyon félek.csak remélni tudom,hogy nem lesz baja a babának!!!Esetleg mien vitamint vegyek még???????????
2008. dec. 30. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már írtam egyszer, én vagyok az aki a 15. héttől érzi a kicsikéjét.Azt gondolom minél nagyobb a baba annál többször érzi az ember.Mert annál többször ér a hasfalhoz, mivel egyre kevesebb a helye.Biztosan mocorog, csak nem ér hozzá a hasfaladhoz és ezért nem érzed.A férjem már pont azon aggódott tegnap hogy a miénk meg nem pihen soha.De ő már ugye nagyobb és szerintem azért érzem folyton.Ne aggódj, próbálj nyugodt lenni, mostmár mindent a baba érdekében csinálni(úgy étkezni stb)és nem lesz gond.Ha mégis az lenne, az nem azért van mert te nem teszel meg mindent.Akkor egyszerűen annak így kell történnie.De pozitívan gondolkodj, neki nem lehet baja.Ezt mondogasd, ne azon filózz, hogy mi van ha...stb.De ha az tényleg megnyugtat, menj el UH-ra, vagy vegyél egy szívhangfigyelőt(nekem is van)és ha aggódnál meg tudod nézni vele hogy van e szívhang.Sokan mondanák, hogy erre nem érdemes beruházni, de ha van rá keret én meg azt mondom mért nyugtalankodjon az ember az csak a babának rossz.Boldog babavárást kívánok és BUÉK, 23 hetes kismami
2008. dec. 31. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!