11 hetes vagyk és reggel torokfájásra ébredtem. Nagyon nehezen tudok nyelni. Most mézes teával próbálkozom, de nem sok sikerrel. Esetleg van valami ötletetek, hogy mivel enyhíthetném még a torokfájást?
Akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával :-)
Én a mézes tea mellett a Tantum Verdével próbálkozom, a gyógyszerész szerint azt szabad szopogatni. És mellette eszegetem a mézet.
Jobbulást!
33 hetes km
Homeogene 9 torokfájásra való homeppátiás tabletta.
Igaz én szpotatás alatt szedtem nemrég, de elmulasztotta, vagy esetleg próbáld ki az infralámpát.
Szia!
Ospamox-ot az egész terhesség alatt lehet szedni, ez a betegtájékoztatón is fel van tüntetve. Csak receptre adják ki. Ez mellé pedig én is a Tantun Verde szopogatós pasztillát javaslom, mert ez egy kicsit érzésteleníti a fájós területet.
Jelenleg 37 hetes terhes vagyok, eddig háromszor volt torokgyulladásom. A dokim mindig ezt a kettőt javasolta, 2-3 nap alatt teljesen elmúlt a torokfájásom.
Jobbulást és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!