Mik a tapasztalatok a dr Steinberger italokkal?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 14:54
1/4 anonim válasza:
Vettem céklalevet, mert megkívántam. Kétszer ittam belőle, harmadszorra nagyon rosszul lettem tőle, pedig még 5 napon belül volt a felbontástól. De ez nem biztos, hogy a steinberger hibája, csak én így jártam vele... :D
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én a Multi-fittet iszom, szerintem nagyon finom a terhességem előtt kezdtem el kb fél évvel és most is folyamatosan iszom. Most vagyok a 13. hétben! A magzatvédő vitaminokat nem bírtam és ezért is szerettem volna egy egészségesebbet kipróbálni,mert ebben benne van minden vitamin ami kell egy napra, az íze sem rossz!!!! Én csak ajánlom!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Én most vettem egy vastartalmú italt tőle, meg az aszaltszilvalét. Mindjárt ki is próbáltam a vasat. Nem rossz. Tablettát nem merek, de valamit muszáj mert vashiányom van.
2010. okt. 7. 19:07
4/4 anonim válasza:
A vas italát még nem próbáltam, de én egész életemben vashiányos voltam! A terhesség előtt fél évvel el kezdtem inni a Krauterblut-s szirupot! sokáig elég, az íze sem rossz és a 6. hetes vérvételemen, még sok is volt a vasam, tehát most épp abbahagytam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!