Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok a dr...

Mik a tapasztalatok a dr Steinberger italokkal?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Vettem céklalevet, mert megkívántam. Kétszer ittam belőle, harmadszorra nagyon rosszul lettem tőle, pedig még 5 napon belül volt a felbontástól. De ez nem biztos, hogy a steinberger hibája, csak én így jártam vele... :D
2010. okt. 5. 15:57
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Én a Multi-fittet iszom, szerintem nagyon finom a terhességem előtt kezdtem el kb fél évvel és most is folyamatosan iszom. Most vagyok a 13. hétben! A magzatvédő vitaminokat nem bírtam és ezért is szerettem volna egy egészségesebbet kipróbálni,mert ebben benne van minden vitamin ami kell egy napra, az íze sem rossz!!!! Én csak ajánlom!!!

2010. okt. 6. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Én most vettem egy vastartalmú italt tőle, meg az aszaltszilvalét. Mindjárt ki is próbáltam a vasat. Nem rossz. Tablettát nem merek, de valamit muszáj mert vashiányom van.
2010. okt. 7. 19:07
 4/4 anonim válasza:
A vas italát még nem próbáltam, de én egész életemben vashiányos voltam! A terhesség előtt fél évvel el kezdtem inni a Krauterblut-s szirupot! sokáig elég, az íze sem rossz és a 6. hetes vérvételemen, még sok is volt a vasam, tehát most épp abbahagytam!!!!
2010. okt. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!