Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vertesztbol derült ki...

Ha nem vertesztbol derült ki a baba neme, hanem csak ultrahang volt, akkor hányadik uh után kezdetek célzottan fius/lányos dolgokat venni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 07:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12.héttől fiút mondtak, persze akkor még csak tipp. 16.héten konkrétan megmutatta magát félreérthetetlenül. De alapból csak az utolsó 3 hónapban vásároltunk. Csak a ruhák voltak fiúsak, meg a plédek, a többi unisex. Illetve a babakocsi is kékes volt, de kislánynak se vettem volna nagyon mást, max másik unisex színűt, itt inkább saját ízlésre vásároltam, minthogy a kocsi színével mutassam, hogy ki ül benne.
2023. júl. 2. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk most a 18.hetin derült ki,hogy lány. 2-3 hete vettünk egy unisex bodyt de azt is azért mert nagyon jó áron rászaladtunk a sinsayban. Kiságyunk van,a hugomé volt. A babakocsi majd unisex lesz,ha a második gyerek ellenkező nemű lesz neki is megfeleljen. Még korainak tartom a vásárolgatást,ráér még. Pont anyu mondta tegnap hogy egy régi mondás szerint addig nem szoktak vásárolni a picinek még az anyuka nem érzi a mozgását :)
2023. júl. 2. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
12 majd 16 hetesen is egészen biztosra mondták, hogy fiú. Nem volt kétségem benne, de ruhákat sokkal később kezdtem venni.
2023. júl. 2. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
En alapbol unisex hive vagyok/voltam mert ugye nem tudhattuk teso majd milyen nemu lesz. Abban biztos voltam, hogy a lanyunkat jol latjak, meet 3 dokinal jartam (szabadsagok miatt) osszesen 18 het utan, es mind a 3 mondta, hogy lany :)
2023. júl. 2. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam már a 12. hetin jól megmutatta magát, a Prena már csak megerősítette kicsit később, szóval onnantól vásárolhattam volna fiús cuccokat, de babonából csak sokkal később, a 7. hónap körül kezdtem vásárolgatni.
2023. júl. 2. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!