Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Becsapódott az ajtó és ott...

Becsapódott az ajtó és ott maradt az ujjam (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon ügyesen odavágtam az ujjam, jó csúnyán be is vérzett a köröm és folyt a vér körülötte. Nem hiszem, hogy eltört, mert annyira nincsen megdagadva. Viszont amiota történt (kb fel óra) ha 2 percnél tovább állok szedulok es hányingerem van, le kell feküdnöm. Az első gondolatom az volt, hogy csak nehogy gondot okozzon a terhességnél. 8 es fel hetes vagyok. Szerintetek?

Illetve orvoshoz érdemes elmenni? Alapból nem tenném.

Bocsánat ha buta kérdés, de azért aggaszt már ez a folytonos szédülés és rosszullét azóta.

Köszönöm szépen!

2023. jún. 24. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Köze nincs hozzá.
2023. jún. 24. 12:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

En minden órás terhesen elcsusztam a saron, hanyatt vagtam magam,a kutya azt hitte jatszani akarok vele,es jol ram ugrott(30 kg-s kutyarol van szo)

Semmi bajunk nem lett.

Akkor most gondolj bele mi baj lenne,hogy 8,5 hetesen becsipted az ujjad ?

Igye,hogy semmi?

A szedules valoszinuleg ettol a fasza melegtol van.

2023. jún. 24. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Önvédelmi reakció a testedtől, hogy a folyó véred látványára csökkenti a vérnyomásod. Ez nem függ a terhességtől (sokan ezért is lehetnek rosszul, ha vérvétel közben látják a saját vérüket).

Fertőtlenítsd az ujjad (terhesen az octeniseptet ajánlom, ne betadinet hasznàlj) ha nem dagad be, nem rosszabb, nincs vele teendő, jobbulást!

2023. jún. 24. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Megbocsátva. (=Igen, buta kérdés...)

Becsípte az ajtó az ujjad. Ez terhesen sem halálos sérülés, sőt...

Azért vagy rosszul, mert pánikolsz. És mert terhes vagy.

2023. jún. 24. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet hogy meleg van + terhesen lehet hogy nagyobb hatással van rád a vér látványa és egy kicsit megszédültél. Ettől bepánikoltál és most már amiatt szédülsz.

Próbáld meg valamivel elterelni a gondolataidat, és ha elmúlik a szédülés, akkor csak ez volt a gond.

2023. jún. 24. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy előttem is írták. Ha ez megnyugtat hívd az orvosod.

Egyébként terhesen én is aggódtam felesleges dolgokon. Tudtam hogy butaság az egész de mégis..paramami voltam:))

2023. jún. 24. 13:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, már szerencsére többnyire elmúlt és meg is nyugtattatok :)

Korábban sose zavart sem a vér, sem semmi ilyesmi (persze hétköznapi keretek között), úgyhogy meglepett ez a reakció saját magamtól :D

Köszi meg egyszer mindenkinek!

2023. jún. 24. 13:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy. Ilyenkor bármi, és annak az ellentéte is előfordulhat.
2023. jún. 24. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én -igaz, nem terhesen- egyeszer rácsuktam a kocsiajtót az ujjamra, kétszer is elájultam az azt követő fél órában. Gondolom maga a tudat, meg a fájdalom váltotta ki.
2023. jún. 24. 16:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló, nektek is köszönöm! :)
2023. jún. 24. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!